ROSSIGNOL

Rossignol Alltrack 70 W - Iron Black skischoenen Dames

€319,95

Verken de bergen met Rossignol Alltrack 70 W Iron Granite skischoenen Dames!

Kleur: ZWART

  • 23.5cm undefined
  • 24.5cm undefined
  • 26.5cm undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Perfect Fit

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 319 membership punten

Productbeschrijving

Rossignol ALLTRACK 70 W - IRON BLACK skischoenen Dames
Bevrijd jezelf om de berg te verkennen, de Alltrack 70 voor dames is ontworpen om de hele berg op te skiën. Een afneembare manchet biedt een natuurlijk bewegingsbereik om te wandelen, en de Generative Design Grid shell is ontworpen voor minder gewicht en volledige krachtoverbrenging om alle omstandigheden aan te kunnen. De 102mm leest en custom voering bieden de hele dag comfort om de hele berg te verkennen.

Regular Fit: Dames-specifieke regular fit heeft een 102mm leest voor recreatief skiën en de hele dag comfort.
Lichtgewicht, Full Power: Generative Design Grid minimaliseert de wanddikte van de schoen voor het meest effectieve gebruik van materiaal om gewicht te verminderen en krachtoverbrenging te verbeteren.
Beter skiën, betere pasvorm: Dual Core-technologie zorgt voor gerichte krachtoverbrenging en omwikkeling van de buitenkant, wat resulteert in levendigere rebound, respons en controle.
Geoptimaliseerde wandelmodus: De onderkant van de boot is ontworpen om een bewegingsbereik van 50 graden te bieden in de wandelmodus voor efficiënt toeren en maximale kracht om te skiën in de skimodus.
Damesspecifieke pasvorm: De kortere, tulpvormige manchet elimineert druk rond het scheenbeen en de kuitspier voor meer comfort en prestaties.
Comfort en precizie op maat: Volledig op maat gemaakte voeringen zijn 100% aanpasbaar voor meer comfort, precisie en prestaties.

Specificaties:

GENERATIVE DESGIN GRID:
Een vooruitstrevende nieuwe gegevensgestuurde ontwerpbenadering die de kracht van generatieve ontwerpsoftware gebruikt om de ideale vorm van de schoen te creëren. Onze nieuwe GENERATIVE DESIGN GRID shell is gericht op het minimaliseren van de wanddikte van de shell voor minder gewicht en tegelijkertijd meer kracht en ondersteuning, en biedt de meest effectieve mix van beide.

DUAL CORE TECHNOLOGY:
Onze nieuwe "power injection" methode maakt het mogelijk om tegelijkertijd twee verschillende durometers kunststof te injecteren. Dit unieke mono-injectieproces zorgt voor een gerichte krachtoverbrenging en omwikkeling van de schaal en creëert onze DUAL CORE sandwichconstructie in de hele schaal, wat resulteert in een levendigere rebound, respons en totale controle in de bocht.

HIKE MODE 2.0:
De nieuwe OPTIMIZED HIKE MODE heeft een bredere opening aan de achterkant van de onderschaal en een lagere draaias voor een geoptimaliseerd bewegingsbereik en mobiliteit bergop (50⁰ ROM). Het scharnierende inzetstuk in de onderschaal en het metaal-op-metaal vergrendelingsmechanisme vergroten de achterwaartse ondersteuning en zorgen voor maximale krachtoverbrenging tijdens afdalingen.

FULL CUSTOM T2:
FULL CUSTOM liners bieden maatwerk in zowel de interne padding voor een betere omsluiting van de voet en meer comfort, als in de externe liner materialen voor meer precisie en krachtoverbrenging. De T2-versie heeft twee aparte zones met twee inspuitingen: EVA met gemiddelde dichtheid in de prestatiezones en EVA met zachte dichtheid in de pasvormzones.

DEDICATED WOMEN'S CUFF:
De WOMENS CUFF heeft een kortere bovenkant en een open, tulpvormige achterkant van de binnenschoen en past zich aan de natuurlijke kuitvorm van een vrouw aan voor meer balans, comfort en prestaties.

REGULAR FIT:
Onze damesspecifieke 102mm leest, de REGULAR FIT, is perfect voor recreatieve vrouwelijke skiërs die op zoek zijn naar meer comfort en ondersteuning.

Inhoud van de verpakking Rossignol ALLTRACK 70 W - IRON BLACK skischoenen Dames
Bij aankoop ontvang je het volgende in de verpakking:
✔ 1 paar Rossignol ALLTRACK 70 W - IRON BLACK skischoenen Dames

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews