RELOAD SPORT

ReloadSport - Power Tower - Pull-up toren

€192,50

Bouw bovenlichaamkracht op met de Power Tower en Pull-Up Bar

Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Reloadsport.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 193 membership punten

Productbeschrijving

Als je op zoek bent naar een manier om thuis effectief te trainen, dan is de ReloadSport Power Tower een uitstekende keuze. Deze power tower is ontworpen om je een complete workout te bieden, met oefeningen voor je armen, borst, rug en buikspieren.

De ReloadSport Tower is ook zeer gemakkelijk in gebruik en kan snel worden gemonteerd. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om in huis te plaatsen, zodat je altijd toegang hebt tot een complete workout. Voordelen Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een power tower voor je fitnessroutine. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Volledige lichaamstraining: Een power tower biedt de mogelijkheid om verschillende oefeningen uit te voeren die gericht zijn op verschillende spiergroepen in je lichaam, zoals je armen, borst, rug, buikspieren en benen. Het biedt een volledige lichaamstraining die effectief kan zijn voor het opbouwen van spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen.
Thuisworkouts: Met een power tower kun je thuis trainen zonder dat je naar de sportschool hoeft te gaan. Dit kan je tijd, geld en moeite besparen en geeft je de mogelijkheid om op elk moment van de dag te trainen.
Compact ontwerp: Deze power tower is ontworpen met een compact ontwerp waardoor het gemakkelijk is om in huis te plaatsen en op te bergen wanneer je klaar bent met je training.
Verbeterde functionele kracht: Oefeningen die worden uitgevoerd met een power tower zijn vaak gericht op het verbeteren van je functionele kracht. Dit kan je helpen bij dagelijkse activiteiten zoals tillen, bukken en andere bewegingen die vaak voorkomen.
Geen extra apparatuur nodig: Met een power tower heb je geen extra apparatuur nodig om verschillende oefeningen uit te voeren. Dit kan je helpen om ruimte en kosten te besparen in je home gym.
Veiligheid en stabiliteit: Deze power tower biedt een stevige en stabiele basis om oefeningen uit te voeren, wat kan bijdragen aan de veiligheid van je workout en het risico op blessures kan verminderen.

Oefeningen Er zijn veel verschillende oefeningen die je kunt doen met een power tower. Hier zijn enkele van de meest populaire oefeningen:

Pull-ups en chin-ups: Dit zijn oefeningen waarbij je aan de stang hangt en jezelf omhoog trekt. Pull-ups werken vooral aan je rugspieren, terwijl chin-ups gericht zijn op je biceps.
Dips: Dit is een oefening waarbij je jezelf opdrukt met je triceps, terwijl je op de dipsteunen leunt.
Leg raises: Dit is een oefening waarbij je je benen omhoog tilt terwijl je aan de stang hangt. Dit werkt aan je buikspieren.
Push-ups: Dit is een oefening waarbij je push-ups doet terwijl je je handen op de push-up bars plaatst voor extra diepte.
Knee raises: Dit is een oefening waarbij je je knieën omhoog tilt terwijl je aan de stang hangt. Dit werkt aan je buikspieren.
Incline push-ups: Dit is een oefening waarbij je push-ups doet terwijl je je voeten op de dipsteunen plaatst voor extra uitdaging.
L-sits: Dit is een oefening waarbij je aan de stang hangt en je benen recht voor je uitsteekt. Dit werkt aan je core-spieren.

Specificaties Afmetingen

Lengte 140 cm

Breedte 105 cm

Hoogte 216 cm

Afmetingen van de grepen

Breedte Dip handles 64 cm

Chin up (buitenste handles) Breedte 105 cm

Chin up (binennste handles) Breedte 32 cm

Gewicht & Belating

Gewicht 35 KG

Max. belasting 200 KG

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige power tower om je thuisworkout te verbeteren, dan is de ReloadSport Power Tower zeker het overwegen waard. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak, is het een uitstekende investering in je gezondheid en fitheid.

Reviews