RELOAD SPORT

Curved Treadmill - Cardio Loopband - ReloadSport

€3.294,50

Verbeter je cardiovasculaire conditie met de Curved Treadmill

Kleur: Zwart

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Reloadsport.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 3295 membership punten

Productbeschrijving

Als fitnessliefhebber wil je graag een loopband die je een uitdagende workout biedt zonder je gewrichten te belasten. De curved loopband van ReloadSport biedt precies dat en nog veel meer. Met zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie is deze gebogen loopband een must-have voor elke sporter die op zoek is naar een effectieve en veilige training.

De curved loopband van ReloadSport is ontworpen om de impact op je gewrichten te verminderen terwijl je toch een intensieve cardio-workout krijgt. Door het gebogen oppervlak moet je lichaam harder werken om de loopband in beweging te houden, waardoor je meer spieren gebruikt en meer calorieën verbrandt dan op een vlakke loopband. Bovendien zorgt de gebogen vorm ervoor dat je houding en techniek verbeteren, wat weer leidt tot minder blessures en meer resultaten.

Maar de gebogen loopband van ReloadSport is niet alleen goed voor je lichaam. Het heeft ook een strak en modern design, waardoor het een prachtige aanvulling is op elke fitnessruimte. Deze curved loopband heeft geen stroomaansluiting nodig! Voordelen Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een gebogen loopband ten opzichte van een traditionele vlakke loopband. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Geen stroomaansluiting nodig!
Verminderde impact op gewrichten: Het gebogen oppervlak van de curved loopband biedt een natuurlijke loopbeweging die minder belastend is voor de gewrichten dan de harde impact van een vlakke loopband. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen met knie-, enkel-, of heupproblemen.
Verbeterde spieractivatie: De gebogen loopband dwingt de gebruiker om meer spieren te gebruiken om de beweging in gang te houden, met name de bilspieren en de kuitspieren. Dit kan helpen bij het verbeteren van de spierkracht en spieruithoudingsvermogen.
Intensievere cardio-workout: De gebogen vorm van de curved loopband creëert een hogere intensiteit van de training en een grotere verbranding van calorieën in vergelijking met een vlakke loopband.
Betere houding en techniek: Het gebogen oppervlak van de loopband zorgt voor een natuurlijkere houding van het lichaam tijdens het lopen, wat kan bijdragen aan een betere techniek en minder kans op blessures.
Trainingsvariatie: De gebogen loopband biedt een breed scala aan trainingsmogelijkheden, van wandelen tot sprinten, hellingen tot zijwaartse en achterwaartse bewegingen. Dit maakt het een veelzijdige tool voor verschillende trainingsdoeleinden.

Oefeningen Er zijn verschillende oefeningen die je kunt doen met een curved loopband, afhankelijk van je trainingsdoelen en fitnessniveau. Hier zijn enkele voorbeelden:

Sprinten: Een van de meest effectieve oefeningen op een gebogen loopband is sprinten. Door de gebogen vorm van de loopband moet je jezelf harder duwen om vooruit te komen, wat resulteert in een intensieve cardio-workout die je hartslag verhoogt en calorieën verbrandt. Begin met korte sprints en bouw geleidelijk op naar langere sprints.
Helling training: Met een curved loopband kun je ook hellingen simuleren, waardoor je je beenspieren nog meer kunt uitdagen. Begin met een lichte helling en werk geleidelijk aan naar een steilere helling.
Wandelen: Als je net begint met trainen, kun je beginnen met wandelen op de gebogen loopband. Het gebogen oppervlak zorgt ervoor dat je voeten en knieën minder belast worden dan op een vlakke loopband, waardoor het een ideale optie is voor mensen die herstellen van een blessure of op zoek zijn naar een minder intensieve workout.
Zijwaarts lopen: Je kunt ook zijwaarts lopen op een gebogen loopband om je heupen, dijen en bilspieren te trainen. Zorg ervoor dat je een lagere snelheid en helling instelt en begin met korte afstanden voordat je langer gaat lopen.
Achterwaarts lopen: Achterwaarts lopen op een curved loopband kan je helpen om je evenwicht en coördinatie te verbeteren, en je hamstrings en bilspieren te trainen. Begin met lage snelheid en bouw geleidelijk op.

Onthoud dat het altijd belangrijk is om te beginnen met een lage intensiteit en geleidelijk aan op te bouwen naar meer uitdagende oefeningen om blessures te voorkomen en het meeste uit je workout te halen. Het is ook belangrijk om te overleggen met een professionele trainer voordat je begint met een nieuw fitnessprogramma. Bekijk ook onze andere cardio apparaten Specificaties De specificaties van deze curved loopband zijn:

Afmetingen

Lengte 178 CM

Breedte 84,5 CM

Hoogte 152 CM

Gewicht

165 KG

Reviews