REHBAND

Rehband PRN Kniebeschermer Zwart

€49,95

Met de Rehband PRN Kniebeschermer ben je verzekerd van optimale bescherming

Kleur: ZWART

L
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door All4fysio fysiosupplies

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 50 membership punten

Productbeschrijving

Met unieke hoge prestaties, zeer functioneel materiaal en meerdere details die aangepast zijn om aan elitestandaarden te voldoen, is de PRN bandage het beste wat er is om uw prestaties te verbeteren!

De PRN Knee Pad 5 mm biedt optimale ondersteuning en bescherming en verhoogt uw snelheid en behendigheid. De constructie is gemaakt met een unieke anatomische techniek die zorgt voor een optimale anatomische pasvorm, zodat de bandage is geoptimaliseerd om de prestaties van de sporter te verbeteren. De constructie met platte naden biedt u uitstekende kracht en comfort. Met geperforeerd 5 mm SBR/neopreen dat de knie warm houdt en het vochtbeheer verbetert.

Voortbouwend op de jarenlange ervaring van Rehband met anatomische ontwerpen, biedt de PRN bandage premium compressie met behoud van flexibiliteit. Dit hoogwaardige product introduceert innovatieve ontwerpelementen zoals de unieke anatomische pasvorm en slimme naadconstructie voor hoog comfort. De beschermende pad van Diamond fluweel biedt een lage wrijving zodat u langer doorschuift bij een impact.

Reviews