REEBOK

Reebok Laufband FR30Z Floatride - Zwart

€999,00
€1.299,00 -23%

Krachtige, stille en energiezuinige 4.0 pk eco-kinetische motor. Snelheidsbereik van 0,5 tot 20 km/u (0,3 tot 12,4 mph)

Kleur: ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door fitnessdigital

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 999 membership punten

Productbeschrijving

Kenmerken

Krachtige, stille en energiezuinige 4.0 pk eco-kinetische motor Snelheidsbereik van 0,5 tot 20 km/u (0,3 tot 12,4 mph) Floatride+ dempingstechnologie voor een uiterst soepele werking 15 vermogensstanden om de intensiteit van de training aan te passen Toetsen voor snelle snelheid en helling op de handsteunen 24 motiverende presets, 3 HRC en 3 door de gebruiker gedefinieerde programma's 3 doelmodi, waaronder afstand, tijd en calorieën Compatibel met Kinomap: loop echte routes, daag vrienden uit en analyseer trainingen. Responsief LED-aanraakscherm met instelbare draaifunctie en verlichte rand Live feedback metrics omvatten snelheid, tijd, afstand, calorieën, polsslag, hartslag en lichaamsvet Handpulssensoren in de handsteunen Ingebouwde ontvanger voor lopers die een hartslagband op de borst willen gebruiken Bluetooth luidsprekersysteem met geïntegreerde surround sound Multimediadock geschikt voor alle grote smartphones en tablets USB-oplaadpoort voor tablets en telefoons De regelbare ventilator houdt de loper koel en comfortabel.

Specificaties

Groot loopvlak: 150 cm (L) x 51 cm (B) Solide bouwkwaliteit met een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg (23,6 stenen) Vast loopplatform zorgt voor een sterker en stabieler platform Eenvoudig in 15 minuten op te zetten met gemakkelijk te volgen montage-instructies en alle gereedschap inbegrepen. Afmetingen installatie: 187 cm (L) x 74 cm (B) x 115 cm (H) Dankzij de ingebouwde transportwielen is hij gemakkelijk te verplaatsen zodra hij is opgesteld Handige opbergruimte voor kleine voorwerpen achter de console Afstelling van het grondniveau om een solide grondverbinding te garanderen Reebok kwaliteitsgarantie voor gemoedsrust: 10 jaar motor, 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Apps

Zwift compatibel Deze loopband is compatibel met Zwift, een meeslepende online hardloopervaring die is opgebouwd rond een verbonden wereldwijde gemeenschap van hardlopers. Met de Floatrides van Zwift, waarmee je meer dan 1000 trainingen kunt uitvoeren die zijn geselecteerd door elite running coaches, kun je werken aan de loper die je wilt worden.

Compatibel met Kinomap Deze loopband is compatibel met Kinomap*, waardoor u uw thuistrainingen nog verder kunt uitbreiden.  Met een groot aantal extra uitdagingen en functies kunt u met Kinomap echte routes lopen, uw vrienden uitdagen en trainingen analyseren. (* Kinomap-abonnement vereist)

Reviews

Overige informatie

GEBRUIKSAANWIJZING

Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg