REDTED

Retro Wielerbroek IJsboerke Zwart - RedTed

€50,50

Vintage IJsboerke Koersbroek. Geschikt voor langere tochten | LET OP !!! 'Italiaanse maatvoering' - kies een maat groter dan uw normale maat - zie maattabel.

Kleur: ZWART
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Retro Cycling

Productbeschrijving

IJsboerke is een voormalig Belgische wielerploeg opgericht in 1973 en gestopt in 1980. De ploeg was zeer succesvol en behaalde in totaal 729 overwinningen.

De RedTed Performance wielrenbroeken hebben een perfecte pasvorm en zijn zeer comfortabel. De fietsbroeken zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De eerste laag is een ademende comfortabele stof (Lycra) die direct op de huid te dragen is. Bij de RedTed performance zeem is deze laag wat verbreed zodat er minder snel irritaties ontstaan aan de lies. De tweede laag is een op het lichaam afgestemd elastische siliconen anti-shock kussen met laser perforatie en gootjes voor de zweetafvoer. De derde laag is weer een ademende stof. De broek is uiterst comfortabel en heeft een goede bewegingsvrijheid. Aan het uiteinde van de fietsbroekpijpen zit een brede elastische band, die is voorzien van een siliconen grip. Dit en de bretels zorgen ervoor dat de wielrenbroek perfect blijft zitten.

Technische informatie

MATERIAAL

Polyester

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

MATERIAAL

Polyester