PROACTION

Opvouwbare loopband PIONEER R2 G6485

€699,00
€949,00 -26%

Train direct thuis met deze BH Fitnessmat voorzien van de beste technologie.

Kleur: Zwart / Koolstofgrijs

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door RSI Fitworld

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 699 membership punten

Productbeschrijving

Opvouwbare loopband met elektrische helling voor wie wil lopen en joggen met een stabiele en veilige loopmachine. Lopende machine voor thuisgebruik.

ELEKTRISCHE HELLING Pas het hellingsniveau van uw machine gemakkelijk aan.

FAN Houd uw lichaamstemperatuur gereguleerd tijdens uw training.

6 ELASTOMERS Dankzij het dempingssysteem van 6 elastomeren zullen uw gewrichten niet lijden tijdens de training.

VOUWBAAR U kunt uw machine gemakkelijker opvouwen en opbergen.

Opvouwbare loopband, met een elektrische helling tot 10%, voor wie wil hardlopen met een stabiele en veilige loopband. Het is ontwikkeld voor regelmatig thuisgebruik van 3 tot 7 uur per week, 1 uur per dag. De loopband bereikt met zijn 1,5 pk (piek) motor een snelheid van 16 km/u. Met groene energie technologie, ECO MODE. Efficiënter gebruik van energie en lager verbruik, waardoor de polsweerstand afneemt, dankzij de contactsensoren op het stuur. De eco-modus activeert een speciale modus in de softwareregeling van de webdrive. Daardoor wordt het werkelijke stroomverbruik met gemiddeld 25% verminderd. De LCD-monitor is uitgerust met 12 vooraf gedefinieerde profielen. De set snelstartfuncties voor gevorderde gebruikers en sneltoetsen. Snelheids- en kantelregeling vereenvoudigt de toegangssnelheid. De controle van het lichaamsvet (BF) helpt u uw figuur te behouden. Dankzij het montagesysteem is het mogelijk om direct een krachtige geïntegreerde ventilator te starten, die tijdens de training een aangename verkoeling biedt. Met flessenhouder, erg handig tijdens trainingen. Gemakkelijk thuis te vervoeren dankzij de transportwieltjes.

Technische specificaties: Hoogte: 166 cm Breedte: 74 cm Lengte: 145 cm Gewicht: 61,5 kg Gevouwen: (H) 98 cm (B) 74 cm (L) 145 cm Maximaal gebruikersgewicht: 115 kg

Reviews

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Binnen

GEBRUIKSAANWIJZING

Gewicht < 115 kg