PRO SPORT LIGHTS

Momentsleutel Set Royal 2-24 Fiets 1/4" Fietsgereedschap

€69,99
€100,00 -30%

Bespaar moeite en tijd met het juiste monteergereedschap!

Kleur: ROOD

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Pro Sport Lights

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 70 membership punten

Productbeschrijving

Het monteren van je fiets met de juiste waarden, uitgedrukt in Newtonmeter, is essentieel, vooral voor carboncomponenten zoals het stuur, de stuurpen en zadels, die zeer gevoelig zijn voor overmatig aangedraaide schroeven. Neem bijvoorbeeld een stuurpen: deze heeft vaak een aanhaalmoment van 7 Nm.

Welke onderdelen zijn er meegeleverd?

1x Verlengstuk 1/4" 2x Kruiskop Phillips Bit (PH1 - PH2) 3x Torx (T25 - T27 - T30) 6x Zeskantige inbussleutel (2, 3, 4, 5, 6, 8)

Gezien de hoge waarde van jouw fiets, is het essentieel deze tool te gebruiken om schade te voorkomen. Het is cruciaal om te voorkomen dat je stuurpen, gemaakt van aluminium, carbon of andere materialen, breekt door het te strak of te los aandraaien.

Kenmerken

Materiaal: Chroom-Vanadium Instelbaar 2 tot 24 Nm per 0.2Nm precies Sleutel moet altijd op het handvat vastgenomen worden

Door toepassing van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen, worden aan montagegereedschappen hoge eisen gesteld. Een momentsleutel behoort tegenwoordig tot het standaard gereedschap van elke monteur. Om zeker te weten dat alle boutverbindingen goed vastzitten, kan men ze met een momentsleutel op de juiste waarde vastzetten.

Instelling aanhaalmoment Voor een nauwkeurige instelling is het essentieel dat de juiste waarde eenvoudig op de schaal afleesbaar is. Deze momentsleutel is geijkt en laat een precieze afstelling toe per 0.2 Nm. De schaal is duidelijk en overzichtelijk.

Draag zorg voor je fietsgereedschap Momentsleutel De momentsleutel, als precisie meetinstrument, dient dienovereenkomstig behandeld te worden. Het is niet aan te raden deze samen met ander gereedschap in een kist te bewaren; het is beter om hem in een aparte koffer of doos op te bergen. Daarom hechten wij grote waarde aan de verpakking waarin de sleutel wordt geleverd: een elegante kunststof koffer.

Bestel vandaag en eerstdaags kan je je fiets monteren met de voorgeschreven waarden.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

chroom-vanadium-staal (CR-V), kunststof