PRO SPORT LIGHTS

Hoogte Adapter - Stuurpenverlenger - 1-1/8" 28.6mm - Head up Extender Fiets

€27,99
€40,00 -30%

Geschikt voor de meeste fietsen: de fietsstuurverlenging is compatibel voor de meeste fietsen met 1-1/8" (28,6 mm) draadloze stuurstang zoals racefiets, mountainbike, MTB, BMX, enz.

Kleur: ZWART

28 MM
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Pro Sport Lights

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 28 membership punten

Productbeschrijving

Verstelbare hoogte: dez stuurpen verlenger is uitgerust met 3x 6 mm en 1x 10 mm ringen, biedt een verhoging van maximaal 68 mm. U kunt de ringen aanpassen aan uw eigen lengte.

Hoogwaardige materialen: de stuurpen verlenger is gemaakt van een zeer sterke aluminiumlegering en de afwerking is streng en voortreffelijk. Het matte proces maakt het oppervlak meer textuur.

Eenvoudig te installeren: maak de bout los met een zeskantsleutel, plaats de stuurverhoger en draai de schroef vast om te voltooien. Zelfs fietsbeginners kunnen eenvoudig bedienen.

【Gezellig fietsen】 De head-up adapter is flexibeler, licht van gewicht, ... De bediening is comfortabel en handig. Maakt uw fietstochten comfortabeler.

Specificaties: Materiaal: aluminiumlegering Kleur: Zwart Diameter vork stuurpen: 28.6mm/1.13in Totale lengte: ca. 120 mm/4,7 inch

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium | Gietaluminium