PARAX

Fiets wandhouder - hout en aluminium - zwart - kebony - D-RACK

199,00
Kleur: ZWART / ROOD / DARK BROWN
Maat:

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door PARAX

De D-RACK fiets muurbeugel combineert functionaliteit met elegantie, waardoor de fiets op de voorgrond treedt. Het is 100% gemaakt in Duitsland en gemonteerd in slechts een paar stappen.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

SLIM GECOMBINEERD

De D-RACK combineert design met functionaliteit en plaatst uw fiets op de voorgrond. De houder integreert zich probleemloos in het dagelijkse leven. Met een handomdraai staat de fiets op de houder en is hij veilig dankzij de antislip siliconen bescherming. Met de verschillende houten fronten en kleuren kunt u een heel bijzonder meubelstuk in uw vier muren integreren.

Configureer de combinatie die het best bij u, uw leefruimte en natuurlijk uw fiets past.

STABILITEIT EN BESCHERMING

Een siliconen pad beschermt uw frame tegen krassen en zorgt voor een anti-slip grip. De muurbeugel is compatibel met alle gangbare diamantframes en ondersteunt fietsen met een stuurbreedte tot 52 cm (maat M) of tot 66 cm (maat L). Gebruik onze montage gids om uit te vinden of de D-RACK geschikt is voor uw fiets. De maximale belasting van de fietshouder is 20 kg. Natuurlijk moet je muur stabiel genoeg zijn.

UITGEPAKT EN OPGEHANGEN

Wandmontage is snel en eenvoudig. Dankzij het meegeleverde bevestigingsmateriaal en een intelligent boorsjabloon kan de houder in een handomdraai worden vastgeschroefd. Met een geïntegreerde pendel kunt u de hoek van uw bovenbuis meten. De D-RACK kan dus zonder waterpas aan de hoek van de bovenbuis worden aangepast. U kunt het beste vooraf onze montagehandleiding bekijken.

PRODUCTIE EN IDENTITEIT

Alle afzonderlijke onderdelen worden door geselecteerde regionale ambachtslieden vervaardigd en dus voor 100% in Duitsland. Bij PARAX worden de afzonderlijke onderdelen verwerkt en samengevoegd tot één product. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt voor de D-RACK: de body is gemaakt van CNC-gefreesd geanodiseerd aluminium, de randbescherming is gemaakt van duurzame siliconen en het houten front is verkrijgbaar in kebbenhout of olijfhout.

Wij verpakken elk product zelf, met liefde en individueel volgens bestelling.
Uit overtuiging is het respectvol behandelen van mens en milieu voor ons net zo belangrijk als onze passie voor elk product.

Technische informatie

  • AANTAL FIETSEN 1 FIETS
  • BREEDTE 10 cm
  • HOOGTE 10 cm
  • LENGTE 33 cm
  • BEVESTIGING Vastmaken aan muur
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

AANTAL FIETSEN

1 FIETS

BREEDTE

10 cm

HOOGTE

10 cm

LENGTE

33 cm

BEVESTIGING

Vastmaken aan muur

STAAT

Nieuw