MINDLESS LONGBOARD

Mindless Maverick IV Talisman motifs Longboard

€99,95

Mooie wandelingen wachten op je met het Mindless longboard. Ontdek dankzij zijn robuustheid en goede ondersteuning prachtige landschappen.

Kleur: ORANJE

46"
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 100 membership punten

Productbeschrijving

Mindless Maverick IV pintail longboard De nieuwste versie van deze oude favoriet heeft een vernieuwde graphic die rechtstreeks van een surfplank lijkt te komen. Het board is redelijk stijf met een lichte concaaf. De lengte van dit longboard maakt het mogelijk om te dancen op deze klassieker. Dit is de speciale Talisman versie. Dat betekent dat dit board niet de standaard Mindless trucks heeft, maar de Premium Mindless Voodoo Talisman Trucks. Dat betekent dus nog betere sturing! Specificaties Mindless Maverick Truck-type:Inverted kingpin Deck lengte:46" (116.8cm) Deck materiaal:Bamboe, Canadees esdoorn, 7-ply Riding Stijl: Dancing, Cruise Wieldiameter:76mm Deck breedte:9.75" (24.7cm) Deck specificaties:Pin tail Wielbreedte:53mm Wielhardheid:83A Lager precisie:ABEC-9 Griptape:Pre-gripped Max. toelaatbaar gewicht:90kg

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Esdoorn - Aluminium - Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Nous vous conseillons de stocker uw longboard à l'abri de l'humidité.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het gebruik van bescherming wordt aanbevolen

Juridische informatie

Dit longboard moet bij voorkeur worden gebruikt met beschermingen zoals een helm en kniebeschermers. Minderjarigen wordt sterk aangeraden om door een volwassene te worden begeleid bij het gebruik ervan.