MET

Mountainbike helm Met Roam Mips

180,00 −8%
164,00
Kleur: BLAUW
Maat:
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Mountainbike helm Met Roam Mips

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De MET Roam MIPS is speciaal ontworpen voor All-Mountain en Enduro rijden. De kap biedt uitgebreide dekking van de hals en de slapen.

Het MIPS-C2® systeem biedt een extra niveau van bescherming en zorgt ervoor dat de helm bij een botsing ten opzichte van het hoofd kan schuiven. Het hoofd wordt van de helm gescheiden door een dunne, wrijvingsarme kap (LFL) en aan de helm bevestigd door elastomeren die 10-15 mm beweging in alle richtingen mogelijk maken en schadelijke rotatiekrachten ombuigen.Het vizier is verstelbaar en heeft twee zijclips die, in combinatie met de rugrib, het elastiek van het masker op zijn plaats houden. Perfecte compatibiliteit met maskers en brillen is gegarandeerd. Het vizier is gemaakt van een soepele kunststof die de overdracht van torsiekrachten op de nek bij een botsing beperkt.

Alle MET helmen staan bekend om hun uitstekende ventilatie en comfort. De 22 openingen zijn ontworpen om lucht in de helm te leiden, waardoor een continue en verfrissende stroom ontstaat. De gebieden die bij een botsing het meeste risico lopen zijn de slapen en de achterkant van de nek, dus we hebben de bescherming op deze gebieden verhoogd zonder afbreuk te doen aan het lichte gewicht van de helm.

De MET Roam MIPS heeft talrijke prijzen gewonnen voor zijn comfort. De interne schuimen hebben een groter oppervlak, wat zorgt voor een perfecte stabiliteit, ongeacht het speelveld. De pasvorm is gemakkelijk aanpasbaar dankzij het MET Safe-T Orbital regulatiesysteem dat 4 verschillende verticale posities, 2 occipitale posities en een 360° hoofdband biedt die oncomfortabele contactpunten vermijdt.In-mould polycarbonaat schaal met EPSEPS kap bedekt met polycarbonaat voor meer
duurzaamheidExtensieve schedelbedekking voor extra beschermingUitzonderlijk
comfortabel en stabiel op het hoofd dankzij een verfijnde interne vormMIPS C2® rotational force management systeem ontworpen om bescherming te bieden bij bepaalde impactsRetentiesysteem MET Safe-T Orbital360° hoofdband, verti

REVIEWS

Loading