MASSAGERR

Vibrerende Foamroller - Foam Roller – Massage Roller – Massage Apparaat

€49,99

Ontdek de innovatieve Massagerr® Vibrerende Foam Roller. Een moderne kijk op de traditionele foamroller die druk en trillingen combineert om bewegingsvrijheid en flexibiliteit te verbeteren.

Kleur: Zwart

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Massagerr

 • Verkoop door Decathlon partner
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Spaar 50 membership punten

Productbeschrijving

**Ontdek de moderne benadering van foam rolling met de Massagerr® Vibrerende Foam Roller. Gebruik de kracht van trillingen om pijn en spanning in je spieren te verminderen. Met een uniek antislip design en 4 trilniveaus ervaar je een optimale foam rolling sessie. **

De Massagerr® Vibrerende Foam Roller is de ideale oplossing voor het verminderen van spierpijn en spanning. Met zijn moderne design en vibratietechnologie biedt deze foam roller een geavanceerde manier om diep in je spieren te masseren en pijn te verzachten.

Waarom is onze vibrerende foam roller de beste keuze?

 • Moderne foam roller: De Massagerr® Vibrerende Foam Roller biedt een moderne kijk op de traditionele foam roller. Door gebruik te maken van trillingen dempt deze foam roller de pijn die vaak wordt ervaren tijdens het diep masseren van de spieren. Een belangrijk voordeel is dat de vibratietechnologie het werk voor je doet, waardoor je minder inspanning hoeft te leveren.
 • Vaarwel pijn: Stress, spanning en vermoeidheid kunnen problemen veroorzaken in het dagelijks leven. Langdurig zitten kan leiden tot constante spanning, vooral in de nek en het bovenlichaam. Rol deze pijntjes weg door comfortabel (vibrerend) op en neer te rollen op de gewenste spiergroep. Zo verdwijnen de pijntjes in je spieren als sneeuw voor de zon en werk je aan flexibiliteit zonder pijn.
 • Multifunctioneel: Kies zelf een van de 4 intensiteitsniveaus om de gewenste trillingen te ervaren. De Massagerr® Vibrerende Foam Roller kan worden gebruikt voor het masseren van de hamstrings, rug, dijen, kuiten, billen, bovenbenen, armen en voeten. De eerste 3 niveaus verschillen in intensiteit van de trilfunctie en niveau 4 heeft een pulserende functie die geleidelijk op- en afbouwt van een lage naar hoge intensiteit. Je kunt er ook voor kiezen om de vibratie uit te schakelen en de foam roller alleen als traditionele roller te gebruiken.
 • Krachtige batterij: De Massagerr vibrerende foam roller is uitgerust met een sterke batterij die 5 sessies van 10 minuten op maximale snelheid meegaat. Het wordt aanbevolen om de foam roller 10 minuten per keer te gebruiken, daarom schakelt de vibratie automatisch uit na 10 minuten om oververhitting te voorkomen. Binnen 2 tot 4 uur is de roller weer volledig opgeladen.

Extra voordelen:

 • Helpt op natuurlijke wijze chronische en acute pijn te kalmeren
 • Smelt spierpijn en spierspanning weg
 • Verbetert bewegingsvrijheid en flexibiliteit
 • Bevordert de bloedsomloop
 • Bevordert spierherstel
 • Ontspant het lichaam voor een betere nachtrust
 • Massagerr® is gespecialiseerd in massageapparaten en massageartikelen

100% tevredenheidsgarantie: Wij zijn ervan overtuigd dat je de Massagerr® Vibrerende Foam Roller zult waarderen. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je het product retourneren binnen 30 dagen.

Bestel vandaag nog onze Massagerr® Vibrerende Foam Roller en ervaar minder spierpijn en spanning in jouw lichaam.

Reviews