LUVEGO

Luvego Powerbank 20.000 mAh

€37,95
€39,95 -5%

Krachtige powerbank voor onderweg

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door FerryGut

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 37 membership punten

Productbeschrijving

Onderweg een lege telefoon of tablet? Dat wil natuurlijk niemand. Met deze handige en compacte powerbank laad je razendsnel je smartphone of tablet op. Deze powerbank heeft een laadcapaciteit van 20.000 mAh waarmee je een gemiddelde smartphone zo'n 5 a 6 keer mee kan opladen en een tablet 1 a 3 keer afhankelijk van het model.

De Luvego powerbank ondersteunt Quick Charge én Power Delivery voor het razendsnel opladen van je telefoon of tablet. Met de led indicator zie je in één oog opslag hoeveel batterij je nog over hebt en dankzij de compacte behuizing is de powerbank ook nog gemakkelijk mee te nemen!

Pluspunten van de 20.000 mAh Powerbank

• Snelladen
• 20.000 mAh
• Strak design
• Kabel meegeleverd
• Quick Charge & Power Delivery
• Led indicator

Makkelijk in gebruik
De Luvego powerbank is voorzien van 1 aan/uitknop en bevat 3 aansluitingen. 1 Micro-USB aansluiting welke te gebruiken is om de powerbank op te laden (kabel om de powerbank op te laden is meegeleverd). 1 USB-C aansluiting welke te gebruiken is om de powerbank op te laden maar ook om een smartphone of tablet op te laden. 1 USB aansluiting om ook een smartphone of tablet op te laden. Je kan dus 2 apparaten tegelijktijd opladen met deze powerbank. Daarnaast zie je gemakkelijk aan de led indicator hoeveel batterij de powerbank nog over heeft.

Quick Charge 3.0 en Fast Charge
Razendsnel je smartphone of tablet opladen doormiddel van Quick Charge (QC) en Fast Charge (FC). Met deze snellaad methode is de batterij van je telefoon of tablet weer snel opgeladen. Let er wel op dat je bij het laden ook een oplaadkabel gebruikt tussen je powerbank en telefoon welke deze laadsnelheid aan kan.

20.000 mAh
Met een capaciteit van 20.000 mAh kan je meerdere malen je telefoon of tablet opladen. Hoe vaak je een telefoon of tablet precies kan opladen met deze powerbank is afhankelijk van het type of model. De Luvego powerbank kan met een vermogen van 20.000 mAh de nieuwere iPhones en Samsung smartphones 5 a 6 keer opladen, en tablets tussen de 1 a 3 keer.

Ledindicator
Op de Luvego powerbank vind je 4 led lichtjes welke het batterij niveau aangegeven. Zo weet je altijd of je powerbank nog genoeg batterij heeft om je telefoon of tablet op te laden!

Technische informatie

Staat

Nieuw

Reviews