LOTUS

Lotus Yoga riem extra lang zwart

€14,95

Voer oefeningen soepel uit, leer nieuwe houdingen en voorkom blessures met deze stijlvolle yoga riem. De riem kan worden gewassen in de wasmachine. Extra sterk, extra lang en handig voor op reis.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Superyoga

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Waarom spierpijn of blessures riskeren tijdens een yoga practice terwijl dat helemaal niet hoeft? Met het gebruik van een yoga riem gingen vele yogi’s je voor om veilig en gecontroleerd nieuwe poses en stijlen aan te leren. Een yoga riem stelt je spieren en gewrichten in staat om voorzichtig te wennen aan het oprekken en de druk. Door de yoga strap steeds een stuk verder af te stellen, is je lichaam in staat op te bouwen zodat je niet verrast wordt door pijn (achteraf). Deze mooie yoga strap van Lotus is in meerdere schitterende kleurtjes verkrijgbaar en bestaat uit oersterk katoen met twee metalen ring aan elk uiteinde. Je staat dus altijd 100% verzekerd.

De beste eigenschappen

  • Voordelen: betrouwbaar, sterk, verstelbaar
  • Materiaal: katoen en metalen ring
  • Gewicht: 100 gram
  • Afmetingen: 250 x 3,5 cm

Maar liefst 2,5 meter aan supersterk hecht katoen waarmee je jouw lichaam veilig door een pose loodst. Met de yoga riem van Lotus is geen houding of stijl je te gek en kun je zelf aanvoelen hoe ver je kunt gaan. Je stelt de riem af op je wensen door de deze om of onder je ledematen te knopen. Vervolgens zet je jezelf vast en kun je eventueel tijdens de pose zelf al de riem een stukje laten vieren. Zo bouw je langzaam en gecontroleerd aan je niveau en kun je spierblessures of pijn aan de gewrichten uit de weg gaan. De yoga strap van Lotus weegt slechts 100 gram en kun je helemaal oprollen zodat de riem ook altijd mee kan als je graag buiten de deur je practice doet. In verschillende kleuren verkrijgbaar vind je er altijd een naar je smaak. Met een breedte van 3,5 centimeter hoef je nooit bang te zijn dat deze riem je in de steek laat en voel je je altijd zelfverzekerd tijdens je practice. Zo wordt yoga leuk voor iedereen!

Makkelijk te onderhouden

De riem bestaat uit hecht katoen waardoor je deze altijd even kunt afnemen met een vochtige doek. Dat is raadzaam als de riem direct met je huid in contact heeft gestaan tijdens een pittige sessie. Zo blijft je riem netjes schoon en fris. Heeft je riem een flinkere opfrisbeurt nodig? Dan mag je deze ook in de wasmachine wassen. Let wel op dat er metalen ringen aan de riem zitten. Daarom kun je het beste de yoga riem even in een waszakje doen zodat je wasmachine beschermd blijft.

Technische informatie

  • HOOGTE (in cm) 0 cm
  • LENGTE (in cm) 250 cm

Reviews