LOTUS

Lotus Oogkussen lavendel gevormd zwart eco

€16,95

Breng je ogen en ademhaling tot rust met dit katoenen oogkussentje. De lavendelgeur zorgt voor een kalmerend effect en dankzij de lijnzaadvulling vormt het kussentje zich perfect naar je gezicht.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Superyoga

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Pak je rust en laat een oogkussen je daarbij helpen. Door het hechte katoen word je afgesloten van licht en kun je een welverdiende powernap pakken. Bovendien kun je dit Lotus oogkussen verwarmen of laten koelen in de vriezer. Heerlijk voor extra verkoeling op een warme dag of wanneer je juist ’s avonds uit werk wilt relaxen met een warm oogkussen over je ogen. In het oogkussen vind je lavendel en lijnzaad terug. All natural dus en een heerlijke geur die je tegemoet komt wanneer je het oogkussentje uit het zakje haalt. Het Lotus oogkussen is in allerlei leuke kleuren verkrijgbaar zodat je er altijd eentje vindt die bij je past.

De beste eigenschappen

 • Voordelen: voorgevormd, lichtgewicht, heerlijke geur
 • Vulling: lijnzaad en lavendel
 • Materiaal: 100% bio katoen
 • Gewicht: 210 gram
 • Afmetingen: 22 cm x 10 cm

Als je overdag een dutje wilt doen of ’s avonds op een lange zomerdag in slaap wilt komen, kan dit weleens lastig zijn door licht. Het lichaam is nou eenmaal geprogrammeerd om dan wakker en alert te zijn. Daar is een trucje voor! In de vorm van dit hechte oogkussentje dat gevormd is naar je ogen, kun je licht buitensluiten en makkelijk de rust (en/of slaap) vinden. In het oogkussen is lijnzaad en lavendel verwerkt. Eerstgenoemde is prettig omdat je zo het kussen helemaal vormt naar de contouren van je ogen. Lavendel staat erom bekend een rustgevende werking op het menselijk lichaam te hebben. Wist je dat je met dit mooie oogkussentje ook effectief spanningshoofdpijn kunt tegengaan? Je kunt het kussentje namelijk in de magnetron opwarmen (20-30 seconden op 800 watt) of even over de verwarming leggen. Doordat je de fijne haarvaatjes in je gezicht blootstelt aan warmte, verwijden deze zich een stukje. Zo kan zuurstof weer vrijelijk stromen en neem je de oorzaak van de pijn weg. Liever wat verkoeling als het warm is thuis? Dan kun je het oogkussen ook gerust in de vriezer leggen voor een halfuur. Even over de ogen leggen en je koelt weer helemaal af!

Makkelijk te onderhouden

Als de buitenkant van het oogkussentje pluisjes of haartjes heeft, kun je deze het beste weghalen met een kledingborstel of een plakbandje. Het katoenen buitenhoesje kan bovendien losgehaald worden om op 30 graden in de wasmachine te wassen of in de handwas te doen. Zo kun je jouw oogkussentje heerlijk fris houden. Als je het lavendelaroma sterk wilt houden, berg je het oogkussentje na gebruik weer op in het plastic zakje.

Technische informatie

 • HOOGTE (in cm) 3 cm
 • LENGTE (in cm) 22 cm

Reviews