LEZYNE

Handpomp Pocket Drive HV

€32,99

De Pocket Drive is een ongelooflijk compacte en lichte fietshandpomp met een hoge pompefficiëntie, gemaakt van duurzaam CNC bewerkt aluminium en heeft een anti-slip handvat.

Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Online Bike Parts BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 33 membership punten

Productbeschrijving

Compacte en lichtgewicht handpomp met druk tot 6.2 bar voor Presta en Schrader.

Als fietser is het van belang om altijd goed voorbereid op pad te gaan. Met de Lezyne Pocket Drive HV heb je altijd de juiste tool bij de hand om je banden op spanning te brengen. Deze lichtgewicht, aluminium pomp is speciaal ontworpen voor banden met veel volume en zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk de juiste druk bereikt.

Met zijn overlappende handgreep en geïntegreerde ABS Flex Hose biedt de Pocket Drive ongeëvenaarde prestaties voor zijn formaat. De pomp is compatibel met Presta en Schrader-ventielen.

Ongelijke prestaties voor zijn formaat

Ondanks zijn kleine formaat biedt de Lezyne Pocket Drive HV indrukwekkende pomp efficiëntie en kan hij een maximale druk van 6,2 bar leveren. Dit maakt het oppompen van je banden snel en gemakkelijk, waar je ook bent. Met zijn overlappende handgreep en geïntegreerde ABS Flex-slang biedt de Pocket Drive ongeëvenaarde prestaties voor zijn formaat.

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Lezyne Pocket Drive HV is van goede kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen, waardoor het een duurzame investering is. Het is een betrouwbare en robuuste fietspomp die lang meegaat. Dit maakt het een verstandige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Geschikt voor:

Presta en Schrader ventielen Producteigenschappen:

Kleur: Zwart
Gewicht: 100 gram
Lengte: 140 mm
Materiaal: Aluminium
Diameter handpompen handvat: 30,00 mm
Diameter handpompen midden: 28,00 mm
Diameter handpompen einde: 28,00 mm

Reviews