INTEX

PremAire Twin Airbed - 1 Persoons Luchtbed - 191x99x46cm - Inclusief accessoires

€100,95

De Intex PremAire Twin Airbed in combinatie met een reparatie set is een ideale deal. Mocht er onverhoopt een gaatje in het luchtbed komen kan dit snel en gemakkelijk gerepareerd worden.

Kleur: GRIJS

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door WAYS Nederland

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 101 membership punten

Productbeschrijving

Het Intex PremAire I luchtbed is, net als alle Iuchtbedden uit de Intex PremAire serie, een echte topper qua comfort en stabiliteit. De Fiber-Tech technologie, een unieke structuur van polyester vezels binnenin het luchtbed, zorgt voor een perfecte lichaamsondersteuning en optimaal slaapcomfort. Daarbij heeft het PremAire I luchtbed onder het ligoppervlak speciale luchtkanaaltjes, deze zorgen voor een goede verdeling van de lucht om het lichaam heen, hierdoor voelt het ligoppervlak zacht maar toch stevig aan. De rand rondom het luchtbed, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant, zorgt voor extra stabiliteit. Het PremAire I luchtbed heeft een standaard elektrische pomp, met draaiknop. Bij het luchtbed wordt tevens een draagtas geleverd. Deze draagtas is gemaakt van zeer sterk materiaal is af te sluiten met een rits. Het luchtbed wordt geleverd inclusief een reparatie setje.

Voordelen ✔ Ingebouwde pomp. ✔ Luchtkanaaltjes onder het ligoppervlak voor extra comfort. ✔ Fiber-Tech Technologie.

Tips ✔ Gebruik beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie. ✔ Pas op met temperatuursverschilen: Koude lucht krimpt, warme lucht zet uit. Blaas het bed niet te hard op. ✔ Leg het luchtbed nooit in de zon.

Specificaties ✔ Afmetingen: 191x99x46 cm ✔ Gewicht: 6,6 kg ✔ Kleur: Grijs

Verpakkingsinhoud ✔ Luchtbed ✔ Reparatiesetje ✔ Draagtas ✔ Ingebouwde elektrische pomp

Reviews