INTEX

Kajak met hengelhouders, peddels en pomp - Intex Excursion Pro - 2 personen

€345,00

Deze moderne waterverkenner met hengelhouders combineert innovatie en stevigheid, dankzij een complex samengestelde structuur met een kern van technologisch materiaal.

Kleur: ROOD / GRIJS

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mijn Sporttoestel

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 345 membership punten

Productbeschrijving

Deze opblaasbare kajak is ideaal voor twee personen en geschikt voor zowel meren als rivieren. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor moeiteloos roeien, terwijl de opblaasbare vloer en verstelbare voetsteunen zorgen voor comfort.

De opblaasbare stoelen met rugleuning zijn uitneembaar en verstelbaar, en voorzien van hengelhouders aan beide zijden. Met twee skegs is de kajak geschikt voor zowel diepe als ondiepe wateren.

Een montagebeugel biedt de mogelijkheid voor extra accessoires. De sportieve rode uitstraling valt op, en de stevige vinyl Super-Tough constructie en opblaasbare bodem zorgen voor duurzaamheid. Handvatten aan beide uiteinden en een touw rondom vergemakkelijken het transport. Opslagruimte in de boeg en achtersteven is voorzien van roestvrijstalen details. De kajak wordt geleverd met een pomp, twee aluminium peddels, een draagtas en reparatieset.

Deze moderne waterverkenner combineert innovatie en stevigheid, dankzij een complex samengestelde structuur met een kern van technologisch materiaal. Hierdoor wordt een optimale balans bereikt tussen weerstand tegen externe invloeden en het behoud van draagbaarheid en lichtgewicht prestaties.

Er zijn twee speciaal ontworpen verwijderbare skegs voor optimale manoeuvreerbaarheid door diepe en ondiepe wateren. Daarnaast kunt u uw voeten plaatsen op de twee op de vloer gemonteerde voetensteunen voor meer comfort en stabiliteit.

De Intex Excursion Pro kajak biedt ook gelegenheid tot visavonturen. De Excursion Pro heeft twee geïntegreerde verzonken hengelhouders. Daarnaast biedt de kayak een afneembare en verstelbare montagebeugel voor extra accessoires, zoals gps-systeem, viszoekers, draaibare hengelhouders etc.

Eenvoudig transport wordt gegarandeerd door strategisch geplaatste handgrepen aan beide uiteinden. Voor een extra vleugje comfort kunnen de zitplaatsen aangepast worden aan de lengte van de gebruiker, en is er zelfs een opblaasbare zitverhoger beschikbaar om uw zitervaring te verhogen.

Afmetingen en gewichten:

  • Afmeting opgeblazen: 384x94x46 cm (LxBxH)
  • Maximaal draagvermogen: 180 kg
  • Afmeting doos: 58x31x61 (LxBxH)
  • Gewicht: 18 kg

**Bestel de Intex Excursion Pro kajak voor twee personen nu en ga onvergetelijke avonturen tegemoet op het water, samen met een vriend of familielid! **

Reviews