INTEX

Classic Downy - 1 Persoons Luchtbed - 191x99x25cm - Inclusief accessoires

€35,95

De Intex Classic Downy in combinatie met een reparatie set en handpomp is een ideale deal. Mocht er onverhoopt een gaatje in het luchtbed komen kan dit snel en gemakkelijk gerepareerd worden.

Kleur: BLAUW

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door WAYS Nederland

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 36 membership punten

Productbeschrijving

Het Intex Classic is een allround luchtbed, voor thuis of op reis. Van sterk en bestendig materiaal, maar tegelijkertijd lichtgewicht en compact op te vouwen. De Dura-Beam binnenstructuur zorgt voor extra comfort en stabiliteit, en dankzij het plush slaapoppervlak lig je heerlijk zacht. Via het extra grote 2-in-1 ventiel is het luchtbed snel op te blazen met een elektrische of hand- of voetpomp. Zo creëer je in enkele minuten een fijne slaapplek op de camping, op je logeeradres of voor gasten die blijven slapen. Het luchtbed wordt geleverd inclusief een handpomp en een reparatie setje.

Voordelen ✔ Dura-Beam binnenstructuur, voor optimale ondersteuning en stabiliteit. ✔ Golvend oppervlak voor extra comfort. ✔ Voor indoor en outdoor gebruik. ✔ Lichtgewicht en compact op te vouwen.

Tips ✔ Gebruik beschermhoes of hoeslaken voor extra isolatie. ✔ Pas op met temperatuursverschilen: Koude lucht krimpt, warme lucht zet uit. Blaas het bed niet te hard op. ✔ Leg het luchtbed nooit in de zon.

Specificaties ✔ Afmetingen: 191x99x25 cm ✔ Gewicht: 2,8kg ✔ Kleur: Blauw

Verpakkingsinhoud ✔ Luchtbed ✔ Handpomp ✔ Reparatiesetje

Reviews