HUFFY

Huffy 12 inch wielmaat Disney Princess kinderfiets

€132,00
€150,00 -12%

Verken je wereld op de Huffy Girls' Disney Princess 12 in Bike en ontdek hoe het is om een ​​Disney™ Prinses te zijn.

Kleur: Roze / Rood

12"
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door United Wheels

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 132 membership punten

Productbeschrijving

Verken je wereld op de Huffy Girls' Disney Princess 12 in Bike en ontdek hoe het is om een ​​Disney™ Prinses te zijn. De Huffy Princess Kids 12-inch fiets is gemaakt voor beginnende rijders die het onbekende willen verkennen. Kinderen die leren balanceren zullen de brede zijwieltjes op deze fiets waarderen. Kinderen kunnen gemakkelijk trappen, cruisen en stoppen dankzij de gebruiksvriendelijke remmen. Met 12-inch knobbelige banden, een stalen frame en een gevoerde zitting gaat deze peuterfiets overal mee naartoe waar uw kind heen kan. Stuurfunctie voor Disney Princess Doll Carrier. Remklauw voor en remklauw achter. Gewicht volledig gemonteerd 8 kg. 12 inch wielmaat. Verstelbare stoel. Compatibel met stabilisatoren (stabilisatoren inbegrepen). Stabilisatoren zijn verwijderbaar. Afmetingen verpakking: H40, B26, D71cm. Comfortabel, gevoerd zadel. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zelfmontage. Voor een gemakkelijke levering wordt uw nieuwe fiets geleverd met gedeeltelijk opgepompte banden. Zorg ervoor dat u deze bijvult voordat u gaat rijden. 1 jaar fabrieksgarantie. WAARSCHUWING(EN): Te gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. Er moet een beschermende uitrusting (helm) worden gedragen, die niet in het verkeer mag worden gebruikt.

Let op: alle Huffy-fietsen worden voor ten minste 85% voorgebouwd voor u geleverd. U of een voldoende ervaren fietsenmaker moet de laatste montagestappen uitvoeren, die vaak heel eenvoudig zijn met behulp van basisgereedschap. Alle handleidingen en instructies zijn aanwezig. Het kan nodig zijn om vóór gebruik en op voortdurende basis aanpassingen aan uw fiets uit te voeren, zoals versnellingen, remmen en banden, als onderdeel van algemeen onderhoud.

Reviews