HUDORA

Fantastic Complete Trampolin 250 cm + veiligheidsnet

€399,99
€499,99 -20%

Perfect springplezier voor iedereen!

Kleur: ZWART / Appelblauwzeegroen

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Outdoor Lux

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 400 membership punten

Productbeschrijving

De HUDORA Fantastic Complete Trampoline is de tuintrampoline in een allround-zorgeloos pakket met kruipbescherming, voetmat, butler en ladder. Fantastisch ruim, fantastisch gewatteerd en fantastisch stijlvol. Springplezier voor jong en oud wordt niet "completer" dan dit. Trampolinespringen is een waar fitnesswonder: we verbranden op de trampoline ongeveer drie keer zoveel calorieën als met joggen en we activeren ongeveer 400 spieren in ons lichaam. De HUDORA Fantastic Complete Trampoline maakt fitnesstraining mogelijk met alles wat daarbij hoort: opbergvakken voor schoenen, mobieltjes en sleutels, kruipbescherming, een ladder, een voetmat en grondankers. 60 extra lange stalen veren zorgen voor fantastisch ruim springplezier. Een thermisch verzinkt stalen frame, drie stevige dubbele poten en gebogen hoofdpalen geven deze tuintrampoline een geruststellende stabiliteit. Een frame met een diameter van 250 cm - met een hoogte van 70 cm - biedt springplezier voor alle generaties. De geweven springmat zorgt voor een zeer goede sprongversnelling. Het net, de grote veiligheidsafstand tot de palen en de extra brede en dikke randbekleding in zeildoek zorgen voor maximale veiligheid. Deze allround zorgeloze trampoline van HUDORA is geschikt voor een lichaamsgewicht tot 100 kg. Dit zorgt voor fitness en plezier voor het hele gezin! Meer details: Het net moet om de 3 jaar vervangen worden Rondom de trampoline is een vrije ruimte van 2 m vereist. Let op de informatie over het maximale gebruikersgewicht en de montageafmetingen. Attentie. Slechts één gebruiker. Gevaar voor aanrijding. Alleen geschikt voor privé gebruik. Geschikt voor buitengebruik! Voorzichtig. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden wegens gebrek aan vaardigheid. Gevaar voor letsel! Het is raadzaam om te zorgen voor een vrije ruimte van 2 m rond je trampoline.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aantal poten: 3 - Aantal veren: 48 - Frame hoogte (cm): 70 - Accessoires: grondanker, voetmat, kruipbeveiliging, ladder, schoenen-, mobiele telefoon- en sleutelopbergvak - Materiaal: Staal

VOORRAADADVIES

Geen schuurmiddelen of hogedrukreiniger gebruiken.Verwijder het net en de poten van de trampoline zodra er sterke wind wordt voorspeld in jouw buurt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Slechts één persoon tegelijk op de trampoline.