HEN SPORTSGEAR

Waterzak met slang, drinksysteem, drinkreservoir voor hardlopen, 2 liter

€20,99

Soepele waterzak

Kleur: Blauw

2 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Hen Sportsgear

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 21 membership punten

Productbeschrijving

Waterzak is speciaal ontwikkeld om te willen drinken tijdens een het lopen.

Gebruikersadvies

Gebruik water op een temperatuur tussen -20°C en +40°C. Niet voor: alcohol, vethoudende producten (zuivelproducten, oliën, etc.)

Bij temperaturen onder 0°C na gebruik even in het drinkslangetje blazen om al het water eruit te blazen en zo te vermijden dat het slangetje of mondstuk bevriest.

Als je het geluid van de klotsende waterzak hinderlijk vindt, laat dan alle lucht uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.

Te gebruiken

Met afneembare schuifstrip zodat je de waterzak wijd kan openen, om gemakkelijker te vullen en te reinigen.

Waterzak is passend voor Hen Sportsgear marathonvest.

Opbergadvies

De waterzak afwassen, minimaal 3 keer omspoelen en goed laten drogen voor je het opbergt. Zak kunt u binnenste buiten keren voor gemakkelijk schoonmaken. Bij voorkeur op een schone en droge plaats. Je kan de waterzak ook in de vriezer bewaren om schimmelvorming te voorkomen.

Specificaties:

-Kleur: Blauw -Inhoud: 2 Liter -Slide Top - Makkelijk vullen - Lekvrije sluiting. -Lekvrij -Vrij van BPA, PVC and Phthalate -Comfortabel -Passend voor de trailrugzak van Hen Sportsgear -Flexibel, drinkslang knikt niet -Maat: 170 mm x 310 mm -Lengte drinkslang: 900 mm -Gewicht: 82 g -Materiaal: Thermoplastic Polyurethane (TPU) / HDPE / Silicone

Reviews