HAMMER BOXING

Boksset Cobra 100cm + handschoenen - Zwart - Duurzaam - Alle leeftijden- unisex

€129,95

Train je coördinatie, je uithoudingsvermogen en doe dat op een leuke manier! Train als de professionals.De bokssets van HAMMER zijn zeer nauwkeurig en duurzaam geproduceerd.

Kleur:

ZWART

Maat:

100 CM

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door NRG Fitness
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Met de HAMMER boksset ben je verzekerd van de beste introductie tot de fascinerende wereld van het boksen. Of je nu een beginnende sporter bent of al meer ervaring hebt, deze set biedt de perfecte uitdaging en is geschikt voor iedereen die wil trainen als een professional.

De boksset is nauwkeurig en duurzaam geproduceerd, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. De set bestaat uit een bokszak Cobra van 100 cm gemaakt van nylon en een gewicht van ongeveer 18 kg. Daarnaast ontvang je een set bokshandschoenen Training van 10 OZ, gemaakt van PU. Hierdoor kun je direct aan de slag met het verbeteren van je coördinatie en uithoudingsvermogen op een leuke en uitdagende manier.

Trainen met de HAMMER boksset is de perfecte manier om thuis aan je boks techniek te werken. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor een complete training. Waarom zou je nog naar de sportschool gaan als je thuis kunt trainen als een professional? Bestel vandaag nog jouw HAMMER boksset en ontdek zelf de voordelen van deze hoogwaardige en complete boksset!

Specificaties:

1x Bokszak Cobra gemaakt van nylon en een formaat van 100 cm, ongeveer 18 kg.
1x set bokshandschoenen Training gemaakt van PU en een gewicht van 10 OZ

Of je nu een beginnende sporter bent of al meer ervaring hebt, de HAMMER boksset biedt voor iedereen de perfecte uitdaging. Met de nauwkeurige en duurzaam geproduceerde bokszak Cobra van 100 cm en de set bokshandschoenen Training van 10 OZ kun je direct aan de slag met het verbeteren van je coördinatie en uithoudingsvermogen op een leuke en uitdagende manier. Met deze hoogwaardige en complete boksset hoef je de deur niet meer uit om als een professional te trainen. Bestel daarom vandaag nog jouw HAMMER boksset en ervaar zelf de voordelen van deze introductie tot de fascinerende wereld van het boksen.

Technische informatie

  • TYPE BEVESTIGING Om te bevestigen
  • SOORT BOKSZAK VUISTEN
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE BEVESTIGING

Om te bevestigen

SOORT BOKSZAK

VUISTEN

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

STAAT

Nieuw