GRIDINLUX

Race Infinity Bluetooth Polsbandbediening 1000 W elektrische loopband. Gridinlux

€479,97
€496,97 -3%

Opvouwbare elektrische loopband met 6 programma's en Smart Control polsband. Maximumsnelheid van 8 km/u.

Kleur: Oranje

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Gridinlux Official Store

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 480 membership punten

Productbeschrijving

De Trainer Race INFINITY van het Europese merk Gridinlux, gevestigd in Spanje, is de ideale elektrische loopband met hoge prestaties om fit te blijven en je hardloop- of wandeltraining voort te zetten zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Hij heeft een inklapbaar stuur en Bluetooth-technologie. Je kunt de ingebouwde Smart Bracelet synchroniseren, zodat je je trainingsinstellingen vanaf je pols kunt aanpassen.

Bovendien kun je je mobiele apparaat (telefoon of tablet) gebruiken om muziek naar de loopband te sturen die wordt afgespeeld via de ingebouwde luidsprekers aan de voorkant.

De loopband heeft 6 vooraf geconfigureerde programma's, maar je kunt zonder problemen zelf trainen, want je kunt de snelheid aanpassen van 1 tot 8 km/u en de gewenste trainingstijd instellen, zodat de loopband soepel en automatisch stopt wanneer jij dat wilt.

Bluetooth-verbinding om naar muziek te luisteren:

De loopband beschikt over Bluetooth-technologie waarmee je je mobiele apparaat (telefoon of tablet) op de loopband kunt aansluiten en naar muziek kunt luisteren via de ingebouwde luidsprekers aan de voorkant.

1000W ECO-Sport motor:

Sportgerelateerde technologie voor optimale prestaties. Je kunt het vermogen instellen van 1 tot 8 km/u. Bovendien kan hij tot 120 kg dragen bij een instelbare snelheid.

Design SMART SLIM. Neemt weinig ruimte in:

Het ontwerp is perfect voor gebruik thuis. Je kunt het stuur inklappen en overal in huis opbergen: onder het bed, in de kast, onder de bank... Perfect om geen ruimte in te nemen.

Intelligente afstandsbediening:

Hij is uitgerust met een Bluetooth-afstandsbediening waarmee je modi, programma's, snelheid en stoppen met trainen op de loopband wanneer je maar wilt vanaf je pols kunt bedienen.

Optimaal loopoppervlak:

Loopband met maximaal gripoppervlak op de zool en optimale afmetingen voor het combineren van hardlopen of gewoon wandelen, dankzij de breedte van 40 cm en de lengte van 120 cm.

Gemakkelijk te hanteren en te vervoeren:

Je zult geen moeite hebben om de loopband door je huis te verplaatsen. Dankzij de wieltjes op de voet kun je hem moeiteloos vervoeren om je energie te sparen voor de perfecte workout!

Reviews