GORILLA SPORTS

TRYM Foam Roller - Massage Roller - Zwart - Yoga - Pilates - Medium

€27,49
€28,00 -1%

✔ TRYM Foam roller ✔ Verbeter je balans ✔ Ideaal voor fasciatraining ✔ Massage roller

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 27 membership punten

Productbeschrijving

De TRYM Foam Roller van Gorilla Sports is jouw nieuwe fitnessmaatje voor thuis. Deze veelzijdige fitnessaccessoire biedt tal van voordelen voor zowel beginners als ervaren sporters en zal je helpen je fitnessdoelen te bereiken.

TRYM Foam Roller in Detail:

  • Afmeting: 15 x 30 cm + Hardheid: Medium + Kleur: Zwart + Gewicht: 240 gram + Materiaal: EPP (geëxpandeerd polypropyleen)  Gebruiksmogelijkheden: De TRYM Foam Roller is niet zomaar een stuk fitnessapparatuur; het is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met zijn gezondheid en fitness. Met dit geweldige hulpmiddel kun je:

  • Spierherstel bevorderen: Gebruik de foam roller om spierstijfheid en spanning te verminderen na een intensieve workout. Het helpt ook bij het voorkomen van blessures. + Flexibiliteit verbeteren: Met regelmatig gebruik kun je je flexibiliteit vergroten en je bewegingsbereik aanzienlijk verbeteren. + Corekracht opbouwen: Integreer de TRYM Foam Roller in je coretraining voor een sterke en stabiele kern. + Pijnverlichting: Het masseren van pijnlijke spieren met deze roller kan verlichting bieden bij rugpijn en andere pijntjes. + Evenwicht en coördinatie verbeteren: Gebruik de foam roller als hulpmiddel om je balans en coördinatie te verbeteren tijdens verschillende oefeningen. Met de TRYM Foam Roller kun je een breed scala aan oefeningen uitvoeren, waaronder rollen, rekken en stabilisatieoefeningen. Of je nu werkt aan spieropbouw, flexibiliteit of gewoon ontspanning zoekt, dit product is de ideale metgezel voor jouw fitnessreis.

Transformeer je thuisworkouts met de TRYM Massage roller en bereik jouw fitnessdoelen op een leuke en effectieve manier. 

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

EPP