GORILLA SPORTS

Gorilla Sports Crosstrainer - Hartslagmeting - Belastbaar tot 110 kg

375,90
Kleur: GRIJS / GRIJS
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Gorilla Sports
 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

✔ Conditie, vet verliezen, fit worden ✔ Cardio / krachttraining ✔ Verschillende weerstandsniveaus ✔ Verstelbare stoel 9 posities ✔ Belastbaar tot 110 kg ✔ Functie voor hartslagritme ✔ Staand en

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Deze crosstrainer is ideaal om thuis af te vallen, fit te worden of om aan je conditie te werken. De trainer is belastbaar tot 110 kg en voorzien van een functie voor hartslagmeting. Ook is de weerstand te verzwaren en de stoel te verstellen. 

Deze crosstrainer is uitgerust met een functie voor hartslagmeting (via de handgrepen) en een boardcomputer: hét complete apparaat voor in je homegym. 

Of je nu een pure krachtsporter bent of juist aan het trainen bent om vet te verliezen en conditie op te bouwen, deze multifunctionele crosstrainer is een ideaal apparaat voor iedereen die serieus thuis wil sporten. Krachtsporters kunnen perfect hun gehele lijf opwarmen op de crosstrainer en toch nog even een beetje cardiotraining meepakken voordat het ijzer wordt opgepakt. Duursporters die met alleen maar hardlopen of fietsen de spieren in het bovenlijf verwaarlozen, kunnen op dit apparaat het spierenstelsel in balans brengen.  

De multifunctionele crosstrainer is in te stellen op diverse weerstandniveaus, waarbij zowel de armen als de benen hard aan de bak moeten. Via de handige boardcomputer houd je al je vorderingen bij en kies je jouw gewenste trainingsprogramma. Het voordeel van trainen op deze speciale hometrainer boven een hardloopsessie is het feit dat de kniegewrichten veel minder aan slijtage onderhevig zijn. Bovendien ondervinden ook de armspieren de nodige weerstand, waarmee het gevreesde 'marathonbovenlijf' vermeden wordt (ook bij fanatieke wielrenners waar te nemen). Doordat je op het display je hartslag kunt waarnemen, kun je precies zo trainen dat je optimaal vet verbrandt op de voor jou optimale hartslag. 

 
  Ergonomische opeenvolging van bewegingen 
 
  Trainingscomputer met 5 weergave opties 
 
  Benen en armen worden gelijktijdig gebruikt 
 
  Traploze instelling van de weerstand 
 
  Geïntegreerde transportrollen 
 
  Pedaalsysteem: vliegwiel van 1,8 kg met mechanisch remsysteem 
 
  4-voudig in hoogte verstelbare handgrepen 
 
  4-voudig in hoogte verstelbare zitting 
 
  Geïntegreerde hartslagmeter 
 
  Weerstand op vele manieren instelbaar 
 
  Comfortabele en zacht gevoerde handgrepen 
 
  Maximaal lichaamsgewicht 110 kg 
 
  Kleur zilver-grijs 
 
  Inclusief montage- en gebruiksaanwijzing 
 
  Afmetingen (L x B x H): 86,5 x 51 x 146 cm 
 
  Zithoogte: 82 - 94 cm 
Bij het trainen op de multifunctionele crosstrainer is het uiteraard belangrijk om de juiste houding aan te nemen. Het zadel is op 9 verschillende standen in te stellen. De handgrepen zijn van comfortabel, hoogwaardig materiaal. Op deze crosstrainer wordt jouw training, ondanks het feit dat je jezelf in het zweet moet werken, een aangenaam en gezond tijdverdrijf! 

Andere bekeken ook

Technische informatie

 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • LENGTE 10 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • Vouwbaar Niet vouwbaar

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

LENGTE

10 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

Vouwbaar

Niet vouwbaar