GLADIATORFIT

71 cm / 28 inch aluminium honkbalknuppel

€34,00

De Aluminium Honkbalknuppel: lichtgewicht, krachtig en klaar om je prestaties op het veld te verbeteren. Bestel hem nu om vol vertrouwen te spelen!

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door GladiatorFit EU

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 34 membership punten

Productbeschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 71x6x6cm Gewicht : 0.5kg Kleur : Zwart Materiaal : Aluminium

Multifunctionele training met de honkbalknuppel

De 71 cm (28 inch) aluminium honkbalknuppel is een ideale keuze voor verschillende soorten training. Of je nu een beginnende speler bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of gewoon wil genieten van een workout met het hele gezin, deze veelzijdige bat is perfect voor jou. Aanbevolen voor iedereen die over honkbal wil leren, maar ook voor degenen die willen trainen om hun vaardigheden te verbeteren.

De solide honkbalknuppel met hoge prestaties

  • Slagkracht: Dit bat is gemaakt van aluminium voor nog meer impact bij het slaan van de bal. Dit betekent dat je de bal verder en harder kunt voortbewegen, waardoor je prestaties op het veld verbeteren.
  • Uitstekende grip: Het bat heeft een antislip rubberen handvat voor optimale grip. Het biedt uitzonderlijke grip, waardoor je gemakkelijker kunt slaan. Dit betekent dat je de knuppel altijd volledig onder controle kunt houden, waardoor je nauwkeurigheid en zelfvertrouwen toenemen.
  • Veelzijdig gebruik: Dit bat is net zo geschikt voor beginners die de sport willen leren als voor meer ervaren spelers die hun vaardigheden willen verbeteren. Het lichte gewicht en de uitgebalanceerde gewichtsverdeling maken het de ideale keuze om het bat met gemak te hanteren tijdens het spelen.
  • Goede duurzaamheid: Deze knuppel is gemaakt van aluminium van hoge kwaliteit en combineert kracht met lichtheid, waardoor een goede duurzaamheid wordt gegarandeerd. Hij is bestand tegen de ontberingen van wedstrijden en trainingen en zal je nog vele seizoenen bijstaan. ### Gegarandeerde veiligheid met de aluminium honkbalknuppel De antislip rubberen grip zorgt voor een stevige grip, zelfs in natte omstandigheden, waardoor de kans op uitglijden bij het slaan wordt verkleind. Bovendien garandeert het hoogwaardige aluminium materiaal de duurzaamheid van het bat, waardoor het risico op scheuren of defecten tijdens het gebruik minimaal is. Speel met vertrouwen!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium