Productbeschrijving

Dit is de manier om te zweven ...
De GIBOARD brengt plezier en lifestyle samen. Eenmaal opgezet, kan niets je meer ontglippen - behalve misschien jezelf. Of het nu binnen of buiten is, voor ambitieuze freestyle acties, voor workouts tijdens je lunchpauze of gewoon om plezier te maken met familie en vrienden: Met GIBOARD maak je van elke plek een avontuur.

Heel mooi en bijzonder ...
Met iets meer dan een meter lengte is de GIBOARD perfect compact.
Maar vooral: De vorm en het materiaal zorgen voor een los stuitereffect. Hierdoor kun je dynamische moves en tricks doen, terwijl het makkelijk is voor je gewrichten

Kwaliteit gemaakt in Europa ...
De GIBOARD wordt uitsluitend in Europa gemaakt - met hoogwaardig beukenhout uit duurzame teelt in de EU. Bovendien heeft het board dankzij zijn slimme, minimalistische ontwerp geen metalen onderdelen of scherpe randen.

Bedtime for Bonzo is een Amerikaanse komediefilm uit de jaren vijftig waarin een psychologieprofessor probeert een chimpansee een menselijke moraal bij te brengen, in de hoop zo het vraagstuk "nature versus nurture" op te lossen. Hij slaagde er niet in!

Gibbon Board Bonzo ClassicLine Set, kleur: geel, lengte 106 cm, incl. 2"/5cm CLASSICLine Webbing Set (incl. Lock & Roll spansysteem)

BONZO KLASSIEK
BORD: BONZO
Afmetingen: 105cm lengte x 28cm breedte x 13cm hoogte
Mechanisme: Gepatenteerd slot & rol spansysteem
Kenmerken: Kan gebruikt worden met één of twee lijnen

LIJN: KLASSIEKE LIJN
De best verkochte slackline webbing in de wereld. Een echte klassieker onder slackliners. De meeste slackliners beginnen met deze lijn.

SET INCLUSIEF
Bonzo Board, Classic Line Set (inclusief "lock & roll" en stick voor het spannen), plus zelfklevende, krasbestendige corq pads.

Afmetingen verpakking: 109cm x 30cm x 15cm
Bruto gewicht: ca. 4,5kg

REVIEWS

Loading