GENERATION

Generation Good 14 inch Paars - Meisjesfiets

€139,95

Op de paarse Generation Good kinderfiets 14 inch trekt jouw kind zeker de aandacht! Deze stoere fiets, geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar, wordt met zijwieltjes geleverd.

Kleur: Paars

14"
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Generationfietsen.nl

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 140 membership punten

Productbeschrijving

Is de lievelingskleur van jouw kind paars? Dan is de Generation Good kinderfiets 14 inch, geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar, een absolute aanrader! Het witte frame steekt niet alleen mooi af bij alle paarse details, maar is ook nog eens super stevig. Een veilige keuze. Vaart minderen kan je kind doormiddel van de achteruittraprem en de handrem. De trappers zijn voorzien van reflectoren, waardoor je kind ook in het donker goed zichtbaar is. Daarnaast hebben de pedalen aan beide zijden een antisliplaag, voor een optimale grip.

De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat de ketting beschermt is tegen vuil en vocht, waardoor de ketting stukken langer mee gaat. Ook hoef je je hierdoor geen zorgen te maken over smeer op de kleding van je kind.

Het zadel is comfortabel gevormd en achterop zit een mooie drinkfles. De vele paarse onderdelen maken de Generation Good 14 inch kinderfiets een echte eyecatcher. Niet alleen de bel op het stuur en de handvatten zijn paars van kleur, ook de spatborden, velgen en het handige mandje aan het stuur zijn paars gekleurd.

De fiets wordt met roze zijwieltjes geleverd en is daarom ook perfect geschikt voor kinderen die nog wat ondersteuning kunnen gebruiken. De fiets kan bovendien met je kind meegroeien, omdat het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. Kortom, de Generation Good kinderfiets 14 inch heeft alles wat je van een mooie kinderfiets mag verwachten.

De Generation Good kinderfiets 14 inch wordt in een doos afgeleverd en is al voor 85% afgemonteerd. Uiteraard is een handleiding bijgevoegd.

Wat u zelf nog dient te monteren:

Voorwiel
Spatborden
Drinkfleshouder
Stuurpen en stuur
Zadel
Voorrem
Pedalen (trappers)

Kenmerken:

Stalen frame
Zijwieltjes meegeleverd
Achteruittraprem
V-brake handrem
Reflectoren in de trappers
Antisliplaag aan beiden zijden van de pedalen
Gesloten kettingkast
Stootkussen op het stuur
Bel
Mandje op het stuur
Drinkfles
Spatborden

Wellicht ten overvloede, maar voor alle fietsen die op goedkopefietsjes.nl worden aangeboden adviseren wij:

Om de beschrijving goed te lezen. Welke maat kinderfiets is geschikt voor welk kind en voor welk terrein is de kinderfiets geschikt. Om te controleren of alle onderdelen goed vastzitten en goed gemonteerd zijn. Kijk op onze pagina hoe monteer ik een fiets voor tips en instructiefoto’s. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u ons een foto of filmpje stuurt, kijken we graag met u mee! Om de fiets in te spuiten en in te vetten met roestwerende middelen, om alle onderdelen van de fiets extra goed te beschermen.

Reviews