FLOW FITNESS

Hometrainer - Perform B2i

€849,00

Speciaal gemaakt voor fanatieke sporters en mensen die op zoek zijn naar een hometrainer voor semi-professionele doeleinden.

Kleur: ZWART

Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 849 membership punten

Productbeschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 98x58x153cm Gewicht : 38.0kg Kleur : Zwart Materiaal : Kunststof

Speciaal ontworpen voor fanatieke sporters en mensen die op zoek zijn naar een hometrainer voor semi-professioneel gebruik: de Flow Fitness Perform B2I hometrainer. Met al zijn opties zorgt deze hometrainer ervoor dat elke training uniek is. En dankzij de lage instap en lage startweerstand is deze hometrainer ook zeer geschikt voor mensen die revalideren.

B2I hometrainer in het kort :

Uniek, stil inductieremsysteem 24 trainingsprogramma's Sneltoetsen op het stuur Compatibel met Chinomap, Swift en Iconsole+ Toegankelijk met een stuurconsole met lage instap Verstelbaar zadel en stuur met plank en flessenhouder

B2I-ontwerp :

Aspect Het zwart-grijze kleurenschema maakt van deze hometrainer een fitnessapparaat dat in elke kamer past. Het model is tijdloos en voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen.

Opties instellen Het zadel met horizontale en verticale verstelmogelijkheden heeft een comfortabele zitting en een praktisch handdoekhaakje aan de achterkant. De handgrepen aan de voorkant zijn ook in hoogte verstelbaar en bieden verschillende gripmogelijkheden.

Gemakkelijk te verplaatsen De B2I neemt heel weinig ruimte in beslag. Wil je het na gebruik nog steeds bewaren? Je kunt de hometrainer dus gemakkelijk verplaatsen met de transportwieltjes aan de voorkant.

Gepassioneerde training of rustige revalidatie:

De Flow Fitness Perform B2I hometrainer is veelzijdig. Dankzij het ruime aanbod aan trainingsprogramma's heb je volop keuze tijdens je workout. In totaal zijn er 24 programma's om uit te kiezen, waaronder 4 gebruikersprogramma's en verschillende op hartslag gebaseerde programma's. Je kunt de intensiteit ook verhogen dankzij het vliegwiel van 12 kg en 69 verschillende weerstandsniveaus.

De 69 verschillende weerstandsniveaus van de hometrainer zorgen er ook voor dat hij geschikt is voor semi-professioneel gebruik. Overweeg het te gebruiken in een fysiotherapiepraktijk of revalidatiecentrum. De weerstanden kunnen worden ingesteld in stappen van 5 watt van 10 tot 350 watt. Dankzij de lage startweerstand van 10 watt is de hometrainer voor iedereen gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen die slecht ter been zijn.

Bluetooth-mogelijkheden :

De Perform B2I hometrainer is uitgerust met een Bluetooth ontvanger die je kunt koppelen aan een Bluetooth borstriem. Hiermee kun je nauwkeurig je hartslag meten tijdens je training. Geen borstriem? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om je hartslag te meten via de contactsensoren in de handgrepen.

De Bluetooth-ontvanger is ook essentieel als je trainingsapplicaties zoals Iconsole, Zwift of Kinomap wilt gebruiken. Koppel je smartphone of tablet aan de hometrainer, plaats hem in de tablethouder en volg realistische routes tijdens je training.

Weergave en extra's :

Het LCD-scherm is bevestigd tussen de twee handgrepen van de hometrainer. Dit duidelijke display met achtergrondverlichting houdt je op de hoogte van je prestaties, zoals tijd, snelheid, toeren per minuut, afstand, vermogen in watt, calorieën en hartslag. De console is ook uitgerust met een USB-poort, een tablethouder en een handig smart wheel voor navigatie.

Volg Kinomap :

De Kinomap-toepassing geeft u een uiterst realistische live-ervaring van bestaande routes en routes die u zelf hebt gekozen. De weerstand wordt automatisch verhoogd als je omhoog gaat en verlaagd als je omlaag gaat. Er zijn trainingsvideo's met verschillende moeilijkheidsgraden.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Kunststof & metaal