FLEXTAIL

Flextail Vacuüm opbergzakken voor kleding - 70x50 cm - 4 stuks

€18,95

Vacuümzakken voor het gemakkelijk opbergen van kleding en textiel

Kleur: WIT

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door FerryGut

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 19 membership punten

Productbeschrijving

In een paar tellen 80% aan ruimte besparen in je kast, tas of koffer? Met de vacuüm opbergzakken van Flextail Gear word dit realiteit! De vacuümzakken van Flextail Gear zijn van stevig plastic gemaakt waardoor de zakken goed herbruikbaar zijn.De vacuüm opbergzakken set wordt geleverd met 4 vacuümzakken en zijn verkrijgbaar in 4 maten.

Pluspunten van de Flexbag vacuümzakken

• Tot 80% aan ruimte besparen • 4 vacuümzakken • Herbruikbaar • Te gebruiken voor op reis én thuisgebruik

Vacuümzakken besparen ruimte De vacuüm opbergzakken kun je overal voor gebruiken. Of je nu op reis gaat en niet extra wilt betalen voor die ene extra koffer of dat je de tuinkussens wilt opbergen in de schuur.

Geen nare geuren of motten met deze vacuüm zakken Het voordeel van vacuümzakken naast het feit dat ze enorm veel ruimte besparen is dat je geen last hebt van nare geuren, stof of motten. Extra handig voor kleding maar ook voor dekens en tuinkussens als deze ergens in de schuur zijn opgeborgen bijvoorbeeld.

Hoe werken de vacuümzakken van Flextail Gear: Open de zakken en vul deze met kleding, kussens, dekens o.i.d.. Sluit de vacuüm zak daarna met de meegeleverde clip of met je vingers de strip af zodat er geen lucht meer uit de zak kan verdwijnen via de strip. Vervolgens draai je de vacuümdop eraf en sluit je een stofzuiger of luchtbedpomp aan met vacuüm zuigfunctie, bijvoorbeeld de Max Pump 2 Pro van Flextail Gear. Zuig de zak vacuüm, tijdens het vacuüm zuigen kan je de zak nog een beetje vormen naar wens. Als de zak volledig vacuüm gezogen is kan de dop er weer op gedraaid worden.

Reviews