FLEBI

Gereviseerde Elektrische vouwfiets Eolo Uitstekende staat

€1.299,00
€1.649,00 -21%

Onze gereviseerde producten zijn gecontroleerd, gereinigd en hersteld door onze deskundige technici indien nodig.

Staat Uitstekend

Kleur: Turquoise

ADULTE VOLUME
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door FLEBI

Second Life
Meer
weten
  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 1299 membership punten

Productbeschrijving

Flebi Eolo - Uitstekende staat

De Eolo is een opvouwbare elektrische fiets met 20" wielen en een 10Ah accu met een spectaculair design, robuust en comfortabel om op te rijden, geniet van Flebi's meest stedelijke fiets!

  • complete fiets
  • 100% veilig en functioneel
  • batterij gecontroleerd en indien nodig vervangen, met een garantie van minimaal 80%
  • omdat de fiets een onderhoudsbeurt heeft gehad en de accu is gecontroleerd of vervangen, is de kilometerstand niet representatief voor de staat van de fiets
  • de fiets kan lichte gebruikssporen vertonen

***Beschrijving

De Eolo is de ideale elektrische fiets voor de hedendaagse stadsfietser. Hij heeft een elegant ontwerp en is praktisch en veelzijdig. Geniet van een unieke rijervaring. Dankzij de 5 ondersteuningsniveaus kun je zonder te zweten door de stad fietsen en op elk moment de sport beoefenen die jij wilt. Je kunt hem comfortabel vervoeren en opbergen waar je maar wilt, of je komt op plekken die voorheen onbereikbaar waren dankzij de compacte opvouwbaarheid.

Afmetingen en gewicht

One size fits all voor lopers tussen 1,55 m en 2,00 m

Afmetingen: 154x90x58 Opgevouwen afmetingen: 85x42x74 Gewicht met batterij: 20 kg Retourtermijn: 30 dagen zonder gebruik of met maximaal 4 km afgelegd, in de originele verpakking en doos. De klant heeft 48 uur de tijd om eventuele problemen met betrekking tot de ontvangst van de bestelling te melden. Na deze periode worden geen claims meer geaccepteerd en wordt ervan uitgegaan dat de fiets correct en met alle accessoires is aangekomen.

Reviews