FISCHER

Fischer RC4 110 MV VAC GW Rhino grey/Rhino grey skischoenen Unisex

€449,99

Domineer de pistes met Fischer RC4 110 MV VAC GW Rhino Grey/Rhino Grey skischoenen Unisex!

Kleur: GRIJS

  • 26.5cm undefined
  • 27.5cm undefined
  • 28.5cm undefined
  • 29.5cm undefined
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Perfect Fit

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 449 membership punten

Productbeschrijving

Fischer RC4 110 MV VAC GW RHINO GREY/RHINO GREY skischoenen Unisex
RC4 110 MV is een klassieke performance schoen voor goede skiërs. Het beproefde VACUUM materiaal, een nieuwe performance liner en micro verstelbare aluminium gespen garanderen topprestaties bij een speelse 110 flex. Voor een optimale pasvorm voor de meeste skiërs hebben de RC4 MV schoenen een FISCHER Scan-Fit® leest, ontwikkeld op basis van duizenden voetscans.
Specificaties:

Grindable Bootboard:
Speciaal ontworpen om schoenmakers in staat te stellen de hoogte en hoek van de laarsbeschermer gemakkelijk aan te passen. Putjes op het oppervlak van de schoenplaat bieden een referentiepunt zodat schoenmakers hun werk kunnen controleren en standaardiseren.

GripWalk® Zool:
De GripWalk® zolen (ISO 23223) bieden eindgebruikers het ultieme in natuurlijk loopcomfort, veiligheid op glad terrein en skiprestaties. Dit wordt bereikt door de uitgesproken ronde vorm en het convexe ribprofiel, gemaakt van polymeer rubber. De norm-zolen voor volwassenen en kinderen zijn 100% compatibel met alle schoenen uit het FISCHER-assortiment.

RD20 Race Canting:
De nieuwste generatie race canting is ontworpen om de tolerantie tussen manchet en schaal van de schoen te verkleinen, voor maximale krachtoverbrenging en algemene controle. Verkrijgbaar in 2 en 3 punts asymmetrische versies om afstelling van de manchet mogelijk te maken. Zie reserveonderdeel item: U78321 / U78322

VACUUM:
Shells zijn vormbaar bij 80°C via het VACUUM- en ZONE FIT-proces. Dynamisch plastic dat de ski-ervaring verbetert, plus een grotere temperatuurstabiliteit en 15% minder gewicht.

Inhoud van de verpakking Fischer RC4 110 MV VAC GW RHINO GREY/RHINO GREY skischoenen Unisex
Bij aankoop ontvang je het volgende in de verpakking:
✔ 1 paar Fischer RC4 110 MV VAC GW RHINO GREY/RHINO GREY skischoenen Unisex

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Reviews