ERGON

handvat GXR - L Midsummer Blue

33,79
Kleur: BLAUW
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

Deze Handvatset is geschikt voor alledaags gebruik.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Licht - aansteker - GXR.

. Gereduceerd tot de essentie, doet de Ergon GXR precies wat cross-country rijders en lichtgewicht racers willen: Het absorbeert alle schokken, heeft een goede grip, weegt weinig, ligt ergonomisch in de hand en biedt veiligheid. De GXR is de eerste echt ergonomische lichtgewicht handgreep van AirCell-Rubber, vervaardigd volgens een uniek procedé. Superlicht, geen klemming, geen binnenkern, 100% made in Germany - met de GXR definieert Ergon een nieuw hoofdstuk in MTB-handvatten.

. 100% MADE IN GERMANY

. Totaal nieuw productieproces

. De Ergon GXR komt volledig uit Duitsland. Van ontwikkeling tot materiaal en productie - het hele productieproces is 100% made in Germany. Speciaal voor de nieuwe langlaufgreep hebben we in Duitsland een uniek productieproces ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van geëxpandeerd, TÜV-gecertificeerd Ergon-rubbergranulaat.

ERGONOMISCH DOOR AIRCELL RUBBER

. Micro luchtbellen maken het verschil

. Voor het eerst combineert de GXR een lichtgewicht constructie en echte ergonomie in een MTB-handgreep. In een volledig nieuw productieproces wordt Ergon AirCell-Rubber gegoten tot een greep die ergonomisch is aangepast aan de hand en specifiek aan het gebruik op de mountainbike. De hoogwaardige en unieke AirCell-Rubber heeft dankzij talloze microluchtbelletjes een zeer hoge demping direct door het materiaal heen, is superlicht, zacht en TÜV-getest op schadelijke stoffen. In tegenstelling tot de GXR worden conventioneel geschuimde lichtgewicht grepen in de streng geperst. Dit proces beperkt het ontwerp aanzienlijk. Op die manier is ergonomische vormgeving net zo onmogelijk als gecoördineerde oppervlaktezones voor de functionele delen van de hand. Deze tekortkoming leidt tot vroegere vermoeidheid en een slechtere fietsbeheersing. Met de ergonomische GXR daarentegen heb je je lichtgewicht fiets altijd onder controle.

Eerste keuze voor lichtgewicht fietsen

. Geen klemming, geen binnenkern

. Zonder binnenkern en klem zijn we erin geslaagd het gewicht terug te brengen tot 90 gram (maat Small, inclusief eindstoppen). Wie van zijn crossfiets een lichtgewicht raket wil maken en toch grip, controle en ergonomie wil hebben, kan niet zonder de Ergon-grip.

Twee maten voor perfecte ergonomie

. De parcoursen en trails worden steeds veeleisender wat betreft prestatiegericht MTB-gebruik. Er is ook een trend naar down-country - naar lichtgewicht fullys die ambitieus worden bereden. Maar fietsen met een focus op lichtgewicht constructie bieden meestal niet het optimum aan ergonomie en controle. Dit is waar de Ergon GXR de gamechanger wordt op de mountainbike cockpit: hij is ergonomisch verfijnd, verkrijgbaar in twee maten, vermindert het ongemak en biedt de nodige grip om de fiets in elke situatie onder controle te houden.

**Er moet speciale aandacht worden besteed aan de ergonomie van de Ergon GXR. Speciale oppervlakken voor elke zone van de hand

. Naast het ergonomische ontwerp heeft het MTB-stuur ook oppervlaktestructuren voor een uitstekend gripgevoel op moeilijk terrein. De oppervlakken van de GXR zijn aangepast aan de verschillende functionele gebieden van de hand. Dit betekent dat de GXR nog steeds perfect in de hand ligt, zelfs als het er in de cross-country hard aan toe gaat.

Extra grip op de vingertoppen

. Voor extreem technische parcoursen is 100% grip op het stuur elementair. Daarom heeft de GXR een extra soepele, versterkte zone aan de onderkant, precies daar waar uw vingertoppen stevig moeten vastgrijpen.

**

REVIEWS

Loading