DISCMANIA

Active Target - Professioneel Disc Golf Basket - metalen mand

€199,99

De Discmania Active Target is een fantastisch uitziend draagbaar doelwit. Het is goedgekeurd door de Professional Disc Golf Association. Het is ontworpen om te oefenen, zowel binnen als buiten.

Kleur: VEELKLEURIG

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door J&R Import

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 200 membership punten

Productbeschrijving

De Discmania Active Target is een fantastisch uitziend draagbaar doelwit. Het heeft een goed zichtbare gele band en kooi, zodat u het doelwit zelfs in donkere omstandigheden gemakkelijk kunt lokaliseren. Het is goedgekeurd door de Professional Disc Golf Association. Het is ontworpen om te oefenen, zowel binnen als buiten.

De Active Target heeft 18 kettingen die ook horizontaal zijn verbonden om een ​​bijna perfecte vangervaring te garanderen. Deze vangoplossing werd voor het eerst geïntroduceerd in de Discmania Lite Basket in 2014 en is de standaard geworden voor lichtgewicht trainingsdoelen.

Met een gewicht van slechts 15,5 kilogram (34 lbs) is het doelwit gemakkelijk mee te nemen, ondanks dat het steviger is dan de meeste van zijn concurrenten. De Discmania Active Target is ook eenvoudig in te stellen, aangezien het slechts een paar klikken kost om het in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Montageaankondiging: De paaldelen van de mand kunnen een beetje strak zitten, vooral bij de eerste montage, dus wees voorzichtig bij het opzetten van de mand.

Discmania Active Target-metingen:

Doelhoogte: 56,3 inch (143 cm) Hoogte doelband: 3,1 inch (8 cm) Diameter bovenkant: 22 inch (56 cm) Doelbreedte: 26,8 inch (68 cm) Diameter voet: 24,8 inch (63 cm)

Reviews

Overige informatie

VOORRAADADVIES

We raden aan om deze target na gebruik binnen op te bergen.

Juridische informatie

goedgekeurd door de Professional Disc Golf Association