DELTA OPTICAL

DELTA OPTICAL FOREST II 8X42 VERREKIJKER

€179,00

De Forest II verrekijkers van Delta Optical zijn een van de meest betaalbare instapniveau verrekijkers die elke beginner kunnen bevredigen.

Kleur: GROEN

8X42
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Mundilar Airguns

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 179 membership punten

Productbeschrijving

MEER INFORMATIE

De Forest II verrekijkers van Delta Optical zijn een van de meest betaalbare instapmodellen die elke beginner kunnen bevredigen. Met een uitstekende prijs/prestatieverhouding kunnen deze verrekijkers trots zijn op geweldige beschermende functies, ergonomie en bieden ze geweldige optische oplossingen en een breder gezichtsveld. U kunt kiezen uit verschillende modellen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals jagen, vogels kijken of gewoon reizen, wandelen en safari. Ze hebben een met stikstof gevulde constructie die ook goed afgedicht is. Dit maakt ze mistbestendig en waterdicht, zodat u ze zelfs bij regenachtig weer gemakkelijk kunt meenemen en ze tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten kunt onderdompelen. De constructie van de verrekijker is beschermd met robuuste rubberen bekleding tegen stoten en biedt een antislip grip. De oogschelpen zijn multi-positioneerbaar en ideaal voor het instellen van de juiste oogafstand voor brildragers. Om de focus nauwkeurig in te stellen, kunt u gebruikmaken van de goed hanteerbare centrale scherpstelknop en de dioptrie-instelling voor het rechteroog. De Forest II is ook geschikt voor gebruik op een statief dankzij de geïntegreerde schroef. Dit is zeer welkom, vooral bij het gebruik van modellen met grotere vergrotingen die neigen tot het produceren van onscherpe beelden.

Belangrijkste kenmerken

De Forest II 8x42, gemaakt door Delta Optical, is een ongelooflijk betaalbare verrekijker die u de beste optische en constructieve kenmerken van hoge kwaliteit biedt. Dit model heeft veel erkenning gekregen, zoals het Product van het Jaar in 2011, de titel Goede Aankoop en de nominatie voor de Goede Ontwerp Award in 2013. De 8x42 configuratie plaatst dit model onder de alleskunners voor dagelijks gebruik van jagers, vogelkijkers en andere natuurobservanten. De zeer compacte en lichte constructie vergemakkelijkt het meenemen, terwijl de robuuste rubberen bekleding zorgt voor een antislip grip en tevens de constructie beschermt tegen stoten en corrosie. Dit model is ook gevuld met stikstofgas dat interne beslaand voorkomt, en de strakke afdichtingen maken het water- en stofdicht. De oogschelpen van dit model zijn multi-positioneerbaar en ideaal voor brildragers. U kunt de scherpstelling aanpassen met een grote en goed hanteerbare centrale scherpstelknop en een dioptrie-instelling voor het rechteroog. Optisch gezien verrast dit Forest II-model ons ook met volledig multi-coatings op alle glasoppervlakken en de prisma-correctie zorgt voor een ongelooflijk helder en kleurrijk zicht. U kunt deze verrekijkers ook op een statief monteren met de geïntegreerde schroef om eventuele trillingen te verminderen. Deze verrekijkers zijn absoluut elke cent waard!

Specificaties:

Vergroting: 8x Lensdiameter: 42 mm Hoekig gezichtsveld: 8,54º Lineair gezichtsveld: 149 m / 1000 m Schemeringsfactor: 20,49 Helderheid: 18,33 Prisma's: Dak - Schmidt/Pechan Coating: Volledig multicoating Afmetingen: 147x127x56 mm Gewicht: 710 g Centrale scherpstelknop + focus voor het rechteroog Waterdicht Schroefdraad voor statief

Inbegrepen accessoires:

Oculairdoppen en verrekijker Opberghoes Riem Reinigingsdoekje

Reviews