CYCPLUS

Cycplus Elektrische Fietspomp

€129,00

Kleine lichte elektrische fietspomp van Cycplus 7,6 BAR 120 Gram voor alle banden en ballen

Kleur: ZWART / DONKERGRIJS

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door HeVer

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 129 membership punten

Productbeschrijving

Deze nieuwe mini Cycplus AS2 Pro elektrische fietspomp met een maximale kracht van 7,6 BAR is betrouwbaar en handig. Dit nieuwste model 2024-2025 is samen met zijn zwaardere variant de nieuwe AS2 Pro Max een doorbraak in zowel afmetingen als wel gewicht. Deze innovatieve fietspomp is perfect voor fietsers die een draagbare en lichtgewicht oplossing zoeken om hun banden op te pompen.

De Cycplus AS2 Pro is oplaadbaar via USB en weegt 120 gram. Lees verder om meer te weten te komen over de belangrijkste eigenschappen van deze luchtpomp.

Belangrijkste eigenschappen van de Cycplus AS2 luchtpomp De Cycplus luchtpomp is een populair product dat zeer gewaardeerd wordt door gebruikers. We zullen hieronder de belangrijkste eigenschappen met je bespreken zodat je exact weet wat deze kleine krachtpatser te bieden heeft.

Draagbaar en lichtgewicht De Cycplus AS2 Pro is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten en duidelijk display om het oppompen van je banden een fluitje van een cent te maken en moeiteloos je banden op de gewenste druk te krijgen. Ondanks zijn krachtige prestaties blijft de AS2 Pro uitzonderlijk compact, met een gewicht van slechts 120 gram is deze pomp een waar genot voor het oog, zonder dat je nog langer afhankelijk bent van losse CO2-patronen.

Snel en eenvoudig oppompen De Cycplus AS2 kan je banden oppompen tot een druk van 6,9 BAR, wat voldoende is voor de meeste fietsen. Je hoeft alleen maar de fietspomp aan te zetten, aan te sluiten op het ventiel en de startknop in te drukken.

De fietspomp stopt automatisch als de gewenste druk is bereikt. Je kunt de druk ook handmatig aanpassen met de plus- en minknoppen. Met de LED-indicator wordt de batterijstatus en drukwaarde weergegeven.

Oplaadbaar en veelzijdig De Cycplus AS2 Pro is niet alleen geschikt voor alle soorten fietsbanden, maar ook voor ballen, waardoor het een veelzijdige metgezel is voor verschillende opblaasbehoeften. Met zijn krachtige 420 mAh-accu kun je hem maar liefst 2 keer gebruiken om je banden op te pompen tot 7 BAR voordat je hem weer moet opladen, en dat weer binnen een half uur. Met de waterdichte hoes en siliconen cover tegen oververhitting maakt het niet uit waar je hem gebruikt. Een bijzonder kleine krachtpatser die je altijd bij kan staan waar je ook bent.

Reviews