CYCPLUS

Cycplus Elektrische Fietspomp

€139,00

Kleine lichte elektrische fietspomp van Cycplus 8,3 BAR 205 Gram voor alle banden ook auto motor en ballen

Kleur: ZWART / DONKERGRIJS

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door HeVer

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 139 membership punten

Productbeschrijving

Deze mini Cycplus AS2 Pro Max elektrische fietspomp met een maximale kracht van 8,2 BAR is de sterkste minipomp van dit moment. Dit nieuwste model 2024-2025 is samen met de nieuwe (lichtere) AS2 Pro een doorbraak in zowel afmetingen als wel gewicht. Deze innovatieve fietspomp is perfect voor fietsers die een draagbare en lichtgewicht oplossing zoeken om hun banden op te pompen, maar ook voor auto, motorbanden en ballen.

De fietspomp is oplaadbaar via USB en weegt 205 gram. Lees verder om meer te weten te komen over de belangrijkste eigenschappen van deze luchtpomp.

Belangrijkste eigenschappen van de Cycplus AS2 Pro Max luchtpomp De serie luchtpompen zijn erg populair en zeer gewaardeerd door gebruikers. We zullen hieronder de belangrijkste eigenschappen met je bespreken zodat je exact weet wat deze nieuwe krachtpatser allemaal kan.

Draagbaar en lichtgewicht De Cycplus AS2 Pro Max is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten en duidelijk display om het oppompen van je banden een fluitje van een cent te maken en moeiteloos je banden op de gewenste druk te krijgen. Ondanks zijn krachtige prestaties blijft de AS2 Pro Max uitzonderlijk compact, met een gewicht van slechts 205 gram is deze pomp een waar genot voor het oog, zonder dat je nog langer afhankelijk bent van losse CO2-patronen.

Snel en eenvoudig oppompen De Cycplus AS2 Pro Max is niet alleen geschikt voor fietsbanden, maar ook voor motor of autobanden en ballen, waardoor het een veelzijdige metgezel is voor verschillende opblaasbehoeften. Met zijn krachtige 600mAh-batterij kun je hem maar liefst 4 keer gebruiken om je banden op te pompen tot 8,3 BAR voordat je hem weer moet opladen, en dat weer binnen een uur. De siliconen cover beschermt tegen oververhitting tijdens het oppompen en de waterdichte hoes maakt het helemaal af waardoor de omstandigheden waarin je hem kunt gebruiken niet uitmaakt. Met deze ongeëvenaarde kracht en draagbaarheid ben je altijd voorbereid, waar je avontuur je ook brengt.

Reviews