COLEMAN

Coleman Darwin 3+ - 3 Persoonstent Koepeltent

€155,50

De Coleman Darwin 3 plus is Een ruime koepeltent met een knik in de nok van de voortent, wat zorgt voor extra hoofdruimte en een goede verdeling van de spanning op de stok. . Daarnaast heeft hij een g

Kleur: Groen

3 PLAATSEN
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Dobeno

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 156 membership punten

Productbeschrijving

De Coleman Darwin 3 plus is Een ruime koepeltent met een knik in de nok van de voortent, wat zorgt voor extra hoofdruimte en een goede verdeling van de spanning op de stok. . Daarnaast heeft hij een grote voortent met vensters en een opstaand grondzeil waarin je gemakkelijk kunt zitten wanneer het weer omslaat. Coleman Darwin 3 Plus

Specificaties:

  • Snel op te zetten koepeltent met voor-ruimte
  • Aantal personen: 3 personen
  • Sterk en duurzaam PE grondzeil
  • Naden: Getapete naden
  • Draagtas (Polyester): Meegeleverd
  • Pakmaat: 30 x 16 x 16 cm Omschrijving:

Een ruime koepeltent met een knik in de nok van de voortent, wat zorgt voor extra hoofdruimte en een goede verdeling van de spanning op de stok. De ring en pin bevestiging verzekerd je van makkelijk opzetten. Daarnaast heeft hij een grote voortent met vensters en een opstaand grondzeil waarin je gemakkelijk kunt zitten wanneer het weer omslaat.

Belangrijkste kenmerken

WeatherTec™ - comfortabel en beschut genieten van het buitenleven De waterdichtheid van een stof wordt gemeten met behulp van de zogenaamde waterkolom. Als een tent een waterkolom van 3000 mm heeft, wil dit zeggen dat de tent een waterkolom van 3 meter op zijn oppervlak kan dragen voordat er aan de onderkant van de stof druppels verschijnen. (Het Engelse ministerie van defensie classificeert een stof met een waterkolom van meer dan 800 mm als waterdicht).

UV Guard™-zonnebescherming Gecertificeerde laboratoriumtesten tonen aan dat Coleman® UVGuard™-stoffen met een beschermingsfactor van SPF50 een uitstekende bescherming bieden tegen de ultraviolette stralen van de zon. Het correcte gebruik van zonnebrandcrème in combinatie met shelters die gemaakt zijn van UVGuard™-stoffen is een uitstekende manier om zonnebrand en blootstelling aan UV-stralen tegen te gaan.

Brandvertragend - veiligheid eerst De brandvertragende eigenschap van het materiaal zorgt ervoor dat de stof niet op een gevaarlijke en ongecontroleerde manier in brand schiet. Het vuur wordt zelfs automatisch gedoofd, waardoor u de tijd hebt om te ontsnappen in geval van nood.

Stokken van glasvezel Zeer soepele en lichte stokken van glasvezel garanderen een goede weerstand tegen wind en storm.

Er zijn nog een groot aantal andere factoren die van invloed zijn op de prestaties van een tent onder slechte weersomstandigheden. Met de nieuwste technologie en strenge tests zorgt Coleman ervoor dat je altijd beschut bent tegen het weer.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Polyester