COASTO

Wakesurf Coasto Opal - Licht/Comfortabel/Praktisch 125cm (4,1") x 50cm (1,64")

€129,00
€169,00 -23%

COASTO - PB-CWKSOPAL - Wakesurf Coasto Opal - Licht, Comfortabel, en Praktisch - 3 vinnen 120x50cm

Kleur: Blauw

125 CM
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 129 membership punten

Productbeschrijving

De uiterst handelbare SKIM wakesurfplank!

Ontdek de gloednieuwe SKIM wakesurfplank van COASTO, genaamd OPAL. Als je een rijder bent die op zoek is naar het ultieme plezier en gemakkelijk tricks wil uitvoeren, dan is dit board perfect voor jou.

Met zijn compacte afmetingen (lengte van 120 cm en breedte van 50 cm) is de OPAL een wakesurfplank die zich gemakkelijk laat manoeuvreren en ook zeer vergevingsgezind is voor beginners.

Dankzij zijn extra kanalen en achterste vinnen blijft het COASTO wakesurfboard stabiel en biedt het toch goede tractie op de golven.

Met een kern van EPS-schuim, bekleed met glasvezel, zal de wakesurfplank OPAL je langdurig vergezellen tijdens je sessies dankzij zijn robuustheid en duurzaamheid.

Kern

Ondanks de compacte afmetingen zal de wakesurfplank OPAL, dankzij zijn kern van EPS-schuim, gevormd met hoge druk glasvezel, robuust en duurzaam zijn. COASTO heeft voor dit constructieproces gekozen om een plank met hoge dichtheid en lichtgewicht te verkrijgen voor een optimale glijervaring.

EVA

Met een ultra-grip EVA-gecoate PAD garandeert de OPAL ongelooflijke glijervaringen met optimale grip. Dit pad, in combinatie met de afmetingen van de plank, stelt je in staat om gemakkelijk tricks uit te voeren.

Kickpad

COASTO heeft zijn wakesurfplank voorzien van een Kickpad, waarmee rijders gemakkelijk kunnen manoeuvreren en tegelijkertijd maximale controle in de golven hebben.

Afmetingen

Aanbevolen voor rijders op zoek naar sensaties en plezier, is de OPAL wakesurfplank een SKIM-board waarmee je gemakkelijk tricks en snelle manoeuvres kunt combineren. Zijn compacte afmetingen (lengte van 120 cm en breedte van 50 cm) zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren rijders op zoek naar sensationele ervaringen, en heeft een draagvermogen tot 90 kg.

Vinnen

De afneembare nylon vinnen van de OPAL wakesurfplank bieden betere traceerbaarheid en grip, waardoor je gemakkelijk de golven kunt pakken.

Reviews