COASTO

Wakesurf board - Onyx - 160x50 - 6cm rocker - afneembare vinnen

€148,99
€199,00 -25%

COASTO - PB-CWKSONYX - Wakesurf Coasto Onyx - Licht, Comfortabel, en Praktisch - 160 x 50cm

Kleur: Blauw

160 CM
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 149 membership punten

Productbeschrijving

Snelheid en stabiliteit gecombineerd!

Ontwikkeld door het gerenommeerde Franse merk COASTO op het gebied van watersport, is de Wakesurf ONYX een veelzijdig talent onder de Wakesurfs. Dankzij de kern van EPS-schuim, bekleed met glasvezel en EVA, is de ONYX een lichtgewicht, stabiel en toch robuust board.

Om optimale stabiliteit te garanderen, heeft COASTO gekozen voor een lang board (160 cm) met 3 vinnen, waardoor het perfect is voor zowel beginners als meer ervaren rijders.

De dubbele kanalen verbeteren ook de waterweerstand van het board, waardoor je beter de golven kunt trotseren.

Kern

De Wakesurf ONYX van COASTO heeft een kern van EPS-schuim gevormd met glasvezel onder hoge druk. Dit verhoogt de stijfheid en robuustheid van het board, terwijl het toch dicht en licht blijft voor een optimale glijervaring.

EVA

Met zijn bekleding van EVA biedt de Wakesurf ONYX optimaal comfort en grip voor unieke glijervaringen.

Kanalen

Dankzij zijn dubbele kanalen die de waterstroom onder het board verbeteren, behoudt de ONYX optimale stabiliteit en controle, waardoor je de golven goed kunt aanpakken.

Kickpad

COASTO heeft zijn Wakesurf voorzien van een Kickpad waarmee rijders eenvoudig manoeuvres kunnen uitvoeren en tegelijkertijd maximale controle over de golven behouden.

Vinnen

De ONYX is voorzien van 3 vinnen van nylon, op voldoende afstand van elkaar geplaatst om het gemakkelijk maken van golven te vergemakkelijken. Ideaal om te leren surfen.

Reviews