COASTO

Wakeboard Topaz 140 Hybride/Meervoudig 140cm - Tot 90kg / 3 Niveaus

€148,99
€199,00 -25%

COASTO - PB-CWKBTOPAZ - Wakeboard Coasto Topaz 140 - Licht, Comfortabel, en Praktisch…

Kleur: GEEL / WIT / BLAUW

140 CM
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 149 membership punten

Productbeschrijving

Een veelzijdig en wendbaar wakeboard!

COASTO presenteert het gloednieuwe wakeboard TOPAZ 140! Neem de paden van het Cable Park of laat je achter een boot trekken door de golven met dit fantastische, veelzijdige en lichte wakeboard.

Voor rijders op zoek naar behendigheid en sensaties, maar ook voor beginners, is de TOPAZ 140 geschikt voor alle rijders boven 1,70 m dankzij zijn compacte afmetingen en verstelbare stance. Met 2 vinnen zal het nieuwe wakeboard van COASTO stabiel zijn in de golven.

Zijn rocker met 3 niveaus maakt ook een meer nerveuze praktijk mogelijk, met meer pop bij het verlaten van de golf. De TOPAZ 140 wordt het perfecte wakeboard om mee te beginnen en zal je begeleiden in je evolutie.

Rocker

De rocker met 3 niveaus van het wakeboard van COASTO verbetert de schokabsorptie bij take-off en genereert meer pop bij het verlaten van de golf. Dit biedt rijders een meer nerveuze praktijk en meer sensaties.

Kern

De hoge dichtheid EPS-schuimkern van het TOPAZ wakeboard is bekleed met glasvezel, waardoor het board een optimaal gewicht krijgt. Dit verhoogt de stijfheid en duurzaamheid van de TOPAZ 140.

Kanalen

De TOPAZ 140 profiteert van optimale stabiliteit en wendbaarheid dankzij zijn uitgesproken kanalen, die het glijcomfort verbeteren en een goede grip bieden.

Afmetingen

Het wakeboard TOPAZ is geschikt voor alle rijders boven 1,65 m en met een gewicht tussen 50 en 90 kg, dankzij zijn compacte afmetingen (140 cm lang en 42 cm breed).

Stance

De TOPAZ 140 heeft verschillende opties voor het instellen van de voet, zodat elke gebruiker een geschikte stance kan vinden. Er zijn 3 instellingsniveaus beschikbaar voor elke schoen, waardoor rijders de juiste instelling voor hun figuur en rijstijl kunnen vinden.

Vinnen

Er worden 2 vinnen geplaatst aan de voor- en achterkant van de TOPAZ 140. Ze stellen rijders in staat om balans te houden wanneer ze door de boot worden getrokken en stabiel te blijven in de golven. Ze kunnen ook worden verwijderd om snel over te schakelen naar de Cable Park-modus.

Reviews