COASTO

Surfskate Vega 30" 76x24 cm zwart - Skateboard - Wielbasis 43cm - Grip

€55,00
€79,20 -30%

Coasto - Surfskate COASTO Vega 30" Coasto - Stedelijk Glijden - SK-CVEGA30 - 76x24cm - Esdoorn - Wielen 69mm

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 55 membership punten

Productbeschrijving

SURFSKATE COASTO VEGA 30"

Het Franse merk COASTO betreedt de wereld van het asfaltsurfen met een gloednieuwe collectie SURFSKATES! Met het model VEGA 30" wil COASTO een veelzijdige surfskate bieden, toegankelijk voor alle lichaamstypes en toepassingen.

De Surfskate COASTO VEGA 30" is het kleinste model van de nieuwe COASTO-serie. Dankzij zijn afmetingen is het de perfecte plank voor beginners: licht en handelbaar, het wordt al snel onmisbaar op de weg, in het skatepark of op een Pumptrack-baan.

Dankzij zijn opgetilde achterkant maakt de VEGA 30" het gemakkelijk om verschillende figuren en manoeuvres uit te voeren, terwijl de antislip grip op het dek zorgt voor wendbaarheid en comfort.

KENMERKEN:

Opgetilde achterkant:

De opgetilde achterkant van de VEGA 30" maakt het gemakkelijk om snelle manoeuvres en technische trucs uit te voeren.

Veelzijdigheid:

De Surfskate Vega 30" biedt een surfachtige ervaring dankzij de uitstekend geconfigureerde trucks. Perfect voor Pumptrack-banen, skateparken of stadsritten.

69 mm wielen:

COASTO heeft veelzijdige wielen ontwikkeld met een diameter van 69 mm, geschikt voor alle toepassingen. Of je nu aan street-skating doet, Pumptrack of skatepark, de VEGA 30" is veelzijdig, ondersteund door een hardheid van 82A.

Stevige constructie:

Het VEGA 30" bord bestaat uit 7 lagen esdoornhout, wat zorgt voor een balans tussen stevigheid en lichtheid. Ideaal voor lange zomersessies.

Antislip dek:

De VEGA 30" is voorzien van een ultragrip transparant dek dat de wendbaarheid verbetert en het ontwerp van het 7-laags esdoornhouten bord laat zien.

Uitstekend ontwerp:

Met zijn indrukwekkende galaxy-thema ontwerp en hoogwaardige afwerking stelt de VEGA 30" van COASTO je in staat om op te vallen tijdens je Pumptrack- of stadsessies.

Ontdek met de SURFSKATE COASTO VEGA 30" een nieuwe dimensie van plezier op vier wielen!

Reviews