COASTO

Surfskate Sirius 32" 81x24 cm blauw - Skateboard - Wielbasis 42cm - Grip

€55,00
€85,20 -35%

Coasto - Surfskate COASTO Sirius 32" Coasto - Stedelijk Glijden, Skateboard - SK-CSIRIUS32 - 81x24cm - Esdoorn - Wielen 69mm

Kleur: Blauw

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 55 membership punten

Productbeschrijving

SURFSKATE COASTO SIRIUS 32"

Wil je de sensatie van surfen ervaren terwijl je droog blijft? Dan is de SIRIUS 32" precies wat je zoekt. Dynamisch en wendbaar, stelt de nieuwste surfskate van COASTO je in staat om smalle bochten aan te gaan en de intuïtieve bewegingen van het surfen na te bootsen.

De SIRIUS 32" is ook geweldig voor de Pumptrack. De speciaal geconfigureerde trucks voor een progressieve en dynamische pomp stellen je in staat om snel snelheid op te bouwen en cutbacks en andere drifts uit te voeren.

KICKTAIL

Voer met gemak tal van snelle bewegingen en technische trucs uit met de opgetilde kicktail van de VEGA 30".

VEELZIJDIGHEID

Dankzij de compacte afmetingen en de truckconfiguratie biedt de SIRIUS 32" een plezierige rit in elke situatie: in de stad, op de Pumptrack of in het skatepark.

Wielen

Met een diameter van 69 mm bieden de wielen van de SIRIUS 32" veelzijdigheid met een hardheid van 82A, geoptimaliseerd voor elk type rijden, zowel in de stad als voor trainingen op Pumptrack-banen.

CONSTRUCTIE

Het bord van de SIRIUS 32" bestaat uit 7 lagen esdoorn, wat het licht maar tegelijkertijd stevigheid en duurzaamheid geeft.

ANTISLIP DEK

Een gripvol transparant dek siert het bord van de SIRIUS. Dankzij de antislip eigenschappen optimaliseert het de wendbaarheid van de surfskate en behoudt het tegelijkertijd het esdoornontwerp.

AFWERKING & ONTWERP

Met zijn blik op de Melkweg en onze prachtige planeet zal het ontwerp van de SIRIUS 32" niemand onverschillig laten.

Reviews