COASTO

Surfskate Nova 33.5" 85x26 cm rood - Skateboard - Wielbasis 42cm - Grip

€55,00
€89,00 -38%

Coasto - Surfskate COASTO Nova 33,5" Coasto - Stedelijk Glijden, Skateboard - SK-CNOVA33 - 85x26cm - Esdoorn - Wielen 69mm

Kleur: ROOD

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 55 membership punten

Productbeschrijving

SURFSKATE COASTO NOVA 33,5"

Met de toenemende trend van surfskaten heeft COASTO besloten om op de markt te komen met een breed scala aan boards. De NOVA 33,5" is een veelzijdig board dat een surfervaring biedt met optimale manoeuvreerbaarheid en tegelijkertijd snelle acceleratie mogelijk maakt.

De geoptimaliseerde trucks van dit board maken een dynamische en progressieve pompende beweging mogelijk om de efficiëntie te maximaliseren en de snelheid op te bouwen. De NOVA 33,5" is geschikt voor zowel stadsessies als voor sessies in het skatepark of op Pumptrack-banen.

KICKTAIL

Ontworpen met een verhoogde Kicktail, biedt de NOVA 33,5" meer manoeuvreerbaarheid tijdens Pumptrack-sessies of straattraining.

TRUCKS

Ga snel met de geoptimaliseerde trucks van de NOVA 33,5", ontworpen voor snelle en dynamische pompen. Ervaar de sensaties en bewegingen van surfen op het asfalt.

Wielen

COASTO heeft gekozen voor wielen met een diameter van 69 mm en een hardheid van 82A. De perfecte compromis voor intense sessies op Pumptrack-banen, maar ook voor straat- en skateparksessies.

CONSTRUCTIE

Het board van de surfskate NOVA 33,5" bestaat uit 7 lagen esdoorn en biedt een perfecte balans tussen stevigheid en lichtheid.

ANTISLIP DEK

Om het prachtige ontwerp van het esdoornboard niet in gevaar te brengen, heeft COASTO gekozen voor een transparante Deck Pad. De antislip eigenschappen garanderen veiligheid en wendbaarheid tijdens je sessies.

AFWERKING & ONTWERP

Ga naar Mars met het fantastische ontwerp van de NOVA 33,5". Zijn rode wielen en het esdoornboard geven het een eenvoudig en elegant ontwerp, zodat je opvalt op de banen.

Reviews