CLOSCA

Opvouwbare stadsfiets- / stephelm(Helmet LOOP) Grafiet-Wit

€69,90

CLOSCA HELMET LOOP. Stedelijk ontwerp en gepatenteerd vouwsysteem, alledaagse helm ontworpen voor de stad. Veilig, opvouwbaar, verstelbaar en comfortabel. Maat M (56-59 cm) L(60-63)

Kleur:

ZWART / WIT

Maat:

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Closca

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

BESCHERMING EN SCHOKBESTENDIGHEID: De Closca unisex-helm bedekt het meest gevoelige deel van het hoofd en beschermt het tegen elke impact veroorzaakt door een ongeval. In het geval van een botsing wordt de impact dankzij de microbewegingen gedissipeerd en verspreid over het oppervlak van de helm, waardoor de klap wordt verzacht. Het gepatenteerde vouwsysteem voorkomt dat de helm inklapt bij een aanrijding.
OPVOUWBAAR: Deze fietshelm voor dames en heren heeft een door Closca gepatenteerd vouwsysteem dat het volume met 45% vermindert in minder dan een seconde. Hierdoor kun je de fiets- en elektrische stephelm in elke tas of rugzak kwijt als je hem niet gebruikt.Neem je stadshelm overal mee naartoe!
AERODYNAMISCH, VERSTELBAAR EN COMFORTABEL DESIGN: Het innovatieve Air Flow luchtinlaatsysteem biedt constante ventilatie tijdens de fiets- of step, waardoor het geschikt is voor elk moment van het jaar. De rug elastische band zorgt ervoor dat het zich perfect aanpast aan de vorm van het hoofd. Het is een perfecte helm voor iedereen: voor vrouwen en ook voor mannen.
LICHTE EN STEDELIJKE STIJL: Speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik als stadshelm dankzij de casual stijl, het vouwcomfort en de lichtheid. Met zijn verscheidenheid van meer dan 15 kleuren, kunt u hem combineren met uw fiets of uw elektrische step.
MATEN: Meet de omtrek van uw hoofd boven de wenkbrauwen, de maten komen overeen met de afmetingen M: 56 cm - 59 cm en L: 60 cm – 63 cm.
RETURN: Neem voor elke retour of omruiling contact op met de klantenservice, geef uw beschikbaarheid aan zodat we het ophalen van het product kunnen organiseren en let op de berichten in uw account, wij zorgen voor de rest.

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • BESCHERMINGSZONE Hoofdbescherming
  • AFSTELLINGSWIJZE Band
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

BESCHERMINGSZONE

Hoofdbescherming

AFSTELLINGSWIJZE

Band

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS