CCM

Ccm Supertacks As3 Pro Stick Sr

259,95 −23%
199,95
Kleur: VEELKLEURIG
Maat:
80 Flex
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Sportimex.com
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

De Supertacks AS3 Pro heeft nanoliet koolstof lagen, wat uitstekende kwaliteit geeft, en gecombineerd met de Sigmatex sleepspreiding creëert.

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De Supertacks AS3 Pro heeft nanoliet koolstof lagen, wat uitstekende kwaliteit geeft, en gecombineerd met de Sigmatex sleepspreiding creëert. Dit is een stick die zowel ongelofelijk licht als sterk is.

Het mid kick point is gemaakt met een zachte midden-sectie voor langere laadperiodes om het maximum aan energy op te slaan. De stevige taps-toe lopende zone geeft stabiliteit en een snelle respons.

De T-vorm geometrie is de bewezen vierkante vorm wat ervoor zorgt dat je een traditionele “feel” hebt en comfortabel in je handen voelt. Het ACU4 Blade XX-Stiff Blad is CCM’s stevigste constructie. Het lichtgewicht blad heeft een tastbaar vermogen wat zorgt voor maximumgevoel en nauwkeurig schieten. Het verstevigde uiteinde zorgt voor uitstekende duurzaamheid.

Bij de CCM Supertacks AS3 Pro is het mogelijk om je naam op de stick te printen. Bij aankoop van deze stick, verlenen wij deze service gratis. Laat via het opmerkingenveld weten welke naam we op de stick mogen printen of mail naar shop@sportimex.com.

Let op: na het printen van je naam, is retourneren niet meer mogelijk.

Andere bekeken ook

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Onbekend

Juridische informatie

Geen