BY.SCHULZ

by.Schulz stuurpen voor Legend Etna elektrische fiets

€199,00

Vind je rit opnieuw uit met de by.Schulz Twist SDS Pro stuurpen: eenvoudig af te stellen en te draaien voor de LEGEND ETNA mountainbike.

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door VG Mobility Trade SL

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 199 membership punten

Productbeschrijving

Potence by.Schulz Twist SDS Pro voor LEGEND ETNA : Innovatie voor Optimaal Sturen

De potence voor de Etna by.Schulz, speciaal ontworpen om te passen bij de LEGEND ETNA mountainbike, vertegenwoordigt het toppunt van flexibiliteit en prestaties. Met zijn snelle rotatiefunctie en verstelbare hoekensysteem biedt het ongekende aanpassingsmogelijkheden voor uw stuurpositie.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Exclusieve Compatibiliteit met LEGEND ETNA: Deze potence past perfect bij de LEGEND ETNA mountainbike, waardoor naadloze integratie en optimale prestaties worden gegarandeerd.
  • SCHULZ "Twist" SDS Pro 88 mm: Geniet van een stuur rotatiefunctie van +/- 90° in één seconde, dankzij de snelle ontgrendelingshendel, voor snelle aanpassing aan uw rijomgeving.
  • Hoekinstelling en Draaigereedschapfunctie: Pas de hoek van uw potence aan van -30° tot + 50° voor maximale ergonomie en efficiëntie, terwijl u profiteert van de "draaigereedschap" functie voor gemakkelijke aanpassingen.
  • 3D Gefreesd Aluminium Constructie, Zwart Geanodiseerd: Kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd met deze 3D gefreesd aluminium potence, met een zwarte geanodiseerde afwerking, ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van off-road rijden.
  • SDS Systeem (Stem Docking System): Geïntegreerd voor geavanceerde modulariteit en aanpassingsmogelijkheden van uw fiets, maakt het SDS systeem het gemakkelijk om compatibele accessoires toe te voegen.

Installatie en Aanpassing:

De potence by.Schulz voor LEGEND ETNA is ontworpen voor eenvoudige installatie, met veel ruimte voor het aanpassen van uw fiets. Het stevige bevestigingssysteem en nauwkeurige afstelling maken het een ideale keuze voor veeleisende fietsers op zoek naar prestaties en comfort.

Compatibiliteit en Duurzaamheid:

Exclusief ontworpen voor de LEGEND ETNA mountainbike, garandeert deze potence perfecte compatibiliteit en naadloze integratie. De 3D gefreesd aluminium constructie zorgt voor buitengewone duurzaamheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Transformeer uw rijervaring met de potence by.Schulz Twist SDS Pro voor LEGEND ETNA, biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en verhoogde prestaties om alle uitdagingen aan te gaan.

Reviews