BRESSER

Bresser Pirsch ED 10x42 Phase Coating

€333,99

Echte kleurweergave dankzij hoogwaardig ED-glas

Kleur: GRIJS

10X42
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Quality Shops

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 334 membership punten

Productbeschrijving

De verrekijkers uit de Bresser Pirsch ED-Serie zijn extreem helder en geven een hoogwaardig kleurecht beeld. Net als bij de allround verrekijker uit de Bresser Pirsch Serie is de Pirsch ED- Serie voor elke toepassing de meest geschikte verrekijker, of het nu op vakantie, op reis, tijdens het wandelen of op jacht is.

Onze Pirsch ED verrekijkers zijn uitgerust met de nieuwste fase-coating en maken daarom een meer contrasterende en hoge resolutie van het beeld mogelijk. Bovendien zijn deze verrekijkers uitgerust met het hoogwaardige ED-glas, waardoor de kleuren nog stralender en het beeld nog kleurrijker worden. Kleurrandjes worden voorkomen door het speciale high-performance ED-glas. Dit wordt versterkt door de hoogwaardige, volledige multi-coating. De combinatie van het gebruikte barium kroon glasmateriaal en de dilectrische coating op de prisma's maakt het beeld nog helderder en helderder. De diëlektrische coating is een multi coating die bestaat uit meerdere dunne lagen van transparant diëlektrisch materiaal in plaats van aluminium of andere metaallagen.

Dankzij de Twist-Up oogschelpen kunnen brildragers ook genieten van het volledige gezichtsveld. Ze zijn in 2 stappen instelbaar en vergemakkelijken ook het zicht zonder bril. De rubberen bepantsering, die over de hele verrekijker is aangebracht, zorgt voor een goed grip. Alle Pirsch ED modellen zijn uitgerust met een brede, zeer comfortabele draagriem. Om het pakket compleet te maken, zijn deze modellen allemaal gevuld met hoogwaardig argon-gas, dat de verrekijker nog meer beschermt tegen beslaan. Natuurlijk zijn de Pirsch ED modellen beschermd tegen mist en water.

Kenmerken

Compacte en veelzijdige verrekijker Hoogwaardig ED-glas Hoogwaardige fasecoating voor heldere en meer contrastrijke beelden Waterdicht en met argon gas gevuld Rubberen behuizing Ideaal ook voor brildragers +/- 4 dioptrie

Leveringsomvang

Bresser Pirsch ED 10x42 Phase Coating Nylon transporttas met schouderriem Brede, gewatteerde draagriem Beschermende objectiefdoppen Beschermende oculairkap (raingaurd) Reinigingsdoek Handleiding (EN/DU)

Reviews